O nama
Dobrodošli u gastro svijet!
Deniz Zembo danas slovi za jednog od naših najmaštovitijih kuhara, što je u više navrata potvrdio i ugledni gastro-vodič Gault Millau. Potvrđuju to i gastro kritičari i ljudi iz struke pa ga Larisa Radin zbog umjetnosti na tanjuru naziva “Pollockom kuharstva“.
Svoju kulinarsku avanturu započeo je prije nešto više od dva desetljeća kada je kuhanje iz hobija polako preraslo u strast.
Više od 10 godina provedenih u Londonu, omogućilo mu je da upozna različite tradicionalne kuhinje i otkrije nove metode modernog kulinarstva.
Osim restorana u Londonu, u Rijeci je vodio Plazu 51 i Kantinu te hvaljeni Le Mandrač u Voloskom.
Kuhao je za razne visoke delegacije: Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Zorana Milanovića, a može se pohvaliti i odličnim trećim mjestom u pripremi jela na “Lo mejor de la gastronomia”, jednom od najvećih gastronomskih sajmova koji se održava u Alicanteu. Nedavno mu je udijeljena čast da kuha večeru za papu i Vatikan.
Svoje bogato iskustvo odlučio je podijeliti s zajednicom kroz Kulinarski Razvojni Centar “Amfiteatar”. U pogon je stavljen krajem 2019., a nudi tečajeve za amatere i profesionalce, catering, privatne večere, rent a chef, gastro ture, konzalting u ugostiteljstvu…
Najaktivnija kulinarska platforma u Hrvatskoj
Kulinarski razvojni centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja kuharstva, gastronomije, vinarsta, maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.
Jedan od najvažnijih dijelova platforme jesu kulinarski tečajevi za amatere i profesionalce kojima se želi popularizirati ova profesija.
KRC Amfiteatar preko 5 godina pruža usluge cateringa, privatnih večera, rent a chefa, organizacije teambuildinga, proslava (vjenčanja, rođendana, djevojačkih, momačkih..), gastro tura, konzaltinga u ugostiteljstvu diljem cijele Hrvatske i šire…
Naš tim broji 15-ak osoba, a sastoji se od koordinatora, event managera, voditelja kuhinje, kuhara, pomoćnih kuhara, konobara, barmena, tehničara, vozača…
posjetitelja događaja i tečajeva
Lajkova
Pratitelja
Što sve radimo
Organiziramo kulinarske tečajeve za amatere i profesionalce.
Većina tečajeva su jednodnevni i traju par sati, a zahtjevnija se područja obrađuju na tjednoj i mjesečnoj razini.
Većina tečajeva odvija se u KRC Amfiteataru u Puli, a dio tečajeva je online i sudjeluju sudionici iz Hrvatske i šire.
Trenutno u ponudi imamo 6 vrsta tečajeva:
Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja ima iskustvo usluge cateringa za sve vrste evenata: korporativni, poslovni, gastro, festivali, vjenčanja, proslave…
Do sada smo osigurali hranu za preko 100 evenata, od čega najviše u Zagrebu, Rijeci, Puli, Umagu, Poreču, Rovinju, Opatiji…
Osim u vrsti događaja, u mogućnosti smo se prilagoditi i vašem budžetu, pa smo tako pružali usluge cateringa za delegacije i državni vrh, ali i za dječje proslave bez razlike u kvaliteti i posvećenosti.
Organiziramo privatne večere neovisno o broju ljudi, lokaciji i meniju.
Najčešće se radi o kuhanju u kućama odnosno vilama za odmor i jahtama za okvirno desetak ljudi u Istri, Kvarneru, Dalmaciji…
Također, postoji opcija organiziranja privatne večere u prostorima KRC Amfiteatra s pogledom na pulsku Arenu.
Otvarate ili želite da poboljšate svoj ugostiteljski objekt: fine dining ili casual dining restoran, bistro ili street food, konobu…
Potreban vam je novi jelovnik, karta pića, profesionalna i pregledna vinska karta, novi dizajn lokala, marketing…?
Pomoći ćemo Vam kroz analizu postojećeg stanja, donošenje adekvatnih razvojnih planova, promjenu koncepta usluge i rješavanje konkretnih problema…
Nudimo cjelovitu konzalting uslugu koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku zaposlenika, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete…
Evenata i edukacija
Klijenata
Članova tima
TV i radio gostovanja
Jedinstvena kulinarska priča
Glavna misija KRC Amfiteatra je okupiti sve najbolje iz domaće gastronomije na jednom mjestu. Osim toga, ciljevi centra jesu:
- Poticanje cjeloživotnog obrazovanja kuhara kroz različite radionice, večere, festivale i gostujuća predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka
- Promicanje odabira karijere u kulinarstvu među mladima
- Popularizacija kuhanja u široj javnosti
- Promocija domaćih OPGova
- Suradnja s dionicima iz gastronomije
- Poticanje suradnje s međunarodnim institucijama i poduzetnicima iz gastronomije
- Poboljšanja kvalitete domaće gastro scene kroz konzalting u ugostiteljstvu i dr. aktivnosti
Partneri
Pogledajte neke od partnera s kojima smo surađivali u različitim aktivnostima Kulinarskog razvojnog centra Amfiteatar (KRC Amfiteatar).
KRC "Amfiteatar" vremeplov
Javio nam se ugostitelj koji ima pizzeriju dugi niz godina. Naš zadatak je bio da osmislimo nekoliko jela za njihov novi meni. Konkretno pizzama se na meniju dodaju ekstra jela u vidu salata, tjestenine i rižota.
Pogledajte na linku kako je sve izgledalo.
U prekrasnom ugođaju starogradske jezgre pitoresknog gradića u središtu Istre odvilo se jedno vjenčanje. Bale su bile centar svijeta za Anitu i Matiju i njihova luka iz koje su isplovili u bračni život. Pogledajte na linku više o ovom vjenčanju koje smo radili.
Organizirali smo uređenje prostora, svadbenu večeru, organizaciju bara i koktela, glazbu i ostale sitnice, a više za ovo vjenčanje u Puli pronađite na linku.
Da vole dobro pojesti i popiti dokazala je i naša poznata IT kompanija iz Zagreba. Integra Group postoji od davne 1995. godine, a specijalisti su za IT infrastrukturu. Odlučili su izgraditi svojih 40 zaposlenika gourmet team buildingom. Mjesto radnje bili su Opatija i Kvarner to jest hotel Royal. Više na linku.
Nakon 3 godine uspješnog rada, Zembie's nastavlja s uvođenjem noviteta. Novi meni uvodi zanimljiva jela poput hobotnice, lignji, a među prvima u Istri nudi i chicken box. Sve vam je od sada nadohvat ruke, pošto je cijeli meni dostupan preko Wolta i Glova. Više na linku.
Nakon zahtjevne sezone s mnoštvom cateringa, domjenaka, privatnih večera i VIP narudžbi, stigao je malo drugačiji izazov! Radilo se o proslavi rođendana u Puli.
Zadatak je bio organizirati catering za 25 osoba za tvrtku Polo North povodom rođendanske proslave.
Meni je bio raznovrsan s naglaskom na mesne specijalitete. Uključivao je pljukance s boškarinom, kobasice, pršut, grill povrće, piletinu, junetinu, tartar i ostale priloge.
Više na linku.
Bilo nam je zadovoljstvo kuhati za sudionike turnira svjetskih teniskih legendi poput Hewitta, Ferrera, Haasa, Nalbandiana, Tsonge...
Sve se odvilo u sklopu spektakularnog ATP turnira za veterane koji se prvi put u povijesti odvio u prekrasnoj pulskoj Areni. Više o tome možete pronaći na linku.
Dobili smo poziv iz Brseča za organizaciju još jedne u nizu privatne večere! Iako smo prošli cijelu Istru, kao i dobar dio Hrvatske, ovo je bilo prvo gostovanje u ovom prekrasnom mjestašcu.
Želja domaćina je bila večera za 8 osoba u 5 slijedova, uključujući desert. Za 6 osoba domaćin je naručio riblji meni, a preostale 2 osobe su uživale u veganskim specijalitetima. Više na linku.
Zadatak je bio organizirati privatnu večeru, s elementima cateringa, za 45 osoba, u kući za odmor povodom proslove rođendana.
Društvo je bilo međunarodno, iz svih krajeva svijeta, pa je takav i meni bio: raznolik i bogat. Radilo se o 4 slijeda, a sastojala su se od toplog i hladnog predjela, roštilja i deserta.
Prevladavao je mesni meni, s tim da su za značajan dio uzvanika pripremljeni veganski specijaliteti te jela bez glutena odnosno gluten-free. Više na linku.
Napravili smo meni za malo, ekskluzivno vjenčanje u Lovranu. Radilo se o 4 slijeda, koji su nadopunjeni zalogajima dobrodošlice te desertom, koji se sastojao od pralina i torte.
Imena mladenaca ne smijemo otkrivati, a nekoliko slika zajedno s menijem će pomoći bar dočarati atmosferu. Više na linku.
Prva edukacija za početnike u kuhanju privukla je velik broj zaljubljenika u kuhanje iz cijele Hrvatske i šire.
Zembina škola kuhanja bila je prilika da na jednom mjestu amateri savladaju sve tajne kuhanja, od A do Ž. Znanje su polaznicima prenijeli eminentni kuhari i gosti iz gastro svijeta.
Ova inovacija iz Zembine kuhinje realizira se u suradnji s Atelier Ecostyle Marine Prijatelj. KRC Amfiteatar je osmislio recepturu i brend, a za packaging i distribuciju zaduženi su kolege iz partnerske tvrtke.
Iako je catering naša ljubav još od 2016. godine, od kada smo imali 100-ak klijenata, ipak nam je posebna čast ukazana u 2021.
Pozvani smo da priredimo večeru u Vatikanu i predsjednika Milanovića, što nam je bilo posebno zadovoljstvo.
Naš catering tim trenutno ima 8 osoba: glavnog chefa, kuhara, servira i konobara.
Ideja iza street fooda je bila pokazati da i brza hrana može biti atrakcija za prave gurmane. Zembie's street food u ponudi ima burgere, tortilje, salate, hobotnicu, lignje, juhe...Raznolikost jela čini ga street foodom za svaku priliku: konzumacijom na poslu i kući, marendama, obiteljima, studentima, kao i osobama s posebnim preferencijama kao što su vegani, vegetarijanci...Više pronađite na stranici.
KRC je bio organizator Gastro Buzz Festivala koji je na jednom mjestu okupio sve najbolje iz gastronomije. U četiri dana preko 1.000 posjetitelja moglo je uživati u bogatoj ponudi vina, maslinovog ulja, likera, meda i street food hrane.
Prva edukacija u sklopu KRC bila je za osobe koje žele unaprijediti stečena znanja u kulinarstvu i profesionalno se baviti ovim poslom. Zbog zadovoljstva korisnika nastavila se održavati 2 godišnje, a uskoro slijedi 4 izdanje.
Najambiciozniji projekt Kulinarskog razvojnog centra jeste platforma za zdravu prehranu Circle Diet. Predstavlja svojevrsni vodič koji korisnicima pomaže poboljšati zdravlje pružanjem personaliziranih smjernica za svakodnevnu prehranu.
Ono što je krenulo kao platforma za edukaciju mladih gdje je naglasak na praktičnom obrazovanju, pretvorilo se u puno više!
Danas ova kulinarska platforma osim kulinarskih tečajeva za početnike i profesionalce, nudi i usluge cateringa, organizacije teambuildinga, proslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro tura, konzaltinga u ugostiteljstvu i dr.