O nama

Dobrodošli u gastro svijet!

Deniz Zembo danas slovi za jednog od naših najmaštovitijih kuhara, što je u više navrata potvrdio i ugledni gastro-vodič Gault Millau. Potvrđuju to i gastro kritičari i ljudi iz struke pa ga Larisa Radin zbog umjetnosti na tanjuru naziva “Pollockom kuharstva”.

Svoju kulinarsku avanturu započeo je prije nešto više od dva desetljeća kada je kuhanje iz simpatije polako preraslo u strast.

Više od 10 godina provedenih u Londonu, omogućilo mu je da upozna različite tradicionalne kuhinje, otkrije nove metode modernog kulinarstva.

Kuhao je za razne visoke delegacije: Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Zorana Milanovića, a može se pohvaliti i odličnim trećim mjestom u pripremi jela na “Lo mejor de la gastronomia”, jednom od najvećih gastronomskih sajmova koji se održava u Alicanteu. Nedavno mu je udijeljena čast da kuha večeru za papu i Vatikan.

Svoje bogato iskustvo odlučio je podijeliti s zajednicom kroz Kulinarski Razvojni Centar koji je stavljen u pogon krajem 2019. 

Najaktivnija kulinarska platforma u Hrvatskoj

Kulinarski razvojni centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

Jedan od najvažnijih dijelova platforme jesu kulinarski tečajevi za amatere i profesionalce kojima se želi popularizirati ova profesija. 

U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

0

posjetitelja događaja

0

Lajkova

0

Pratitelja

Što sve radimo

Organiziramo kulinarske tečajeve za amatere i profesionalce.

Većina tečajeva su jednodnevni i traju par sati, a zahtjevnija se područja obrađuju na tjednoj i mjesečnoj razini.

Većina tečajeva odvija se u KRC Amfiteataru u Puli, a dio tečajeva je online i sudjeluju sudionici iz Hrvatske i šire.

Trenutno u ponudi imamo 6 vrsta tečajeva:

Jedna smo od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja ima iskustvo usluge cateringa za sve vrste evenata: korporativni, poslovni, gastro, festivali, vjenčanja…

Do sada smo osigurali hranu za preko 100 evenata, od čega najviše u Zagrebu, Rijeci, Puli, Umagu, Poreču, Rovinju, Opatiji…

Osim u vrsti događaja, u mogućnosti smo se prilagoditi i vašem budžetu, pa smo tako pružali usluge cateringa za delegacije i državni vrh, ali i za dječje proslave bez razlike u kvaliteti i posvećenosti.

 

Otvarate ili želite da poboljšate svoj ugostiteljski objekt: fine dining ili casual dining restoran, bistro ili street food.

Potreban vam je novi jelovnik, karta pića, profesionalna i pregledna vinska karta, novi dizajn lokala, marketing…?

Pomoći ćemo Vam kroz analizu postojećeg stanja, donošenje adekvatnih razvojnih planova, promjenu koncepta usluge i rješavanje konkretnih problema…

Nudimo cjelovitu konzalting uslugu koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku zaposlenika, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete…

0

Evenata

0

Edukacija

0

Predavača

0

Posjetitelja

Jedinstvena kulinarska priča

Glavna misija KRC Amfiteatra je okupiti sve najbolje iz domaće gastronomije na jednom mjestu. Osim toga, ciljevi centra jesu:

Partneri

Pogledajte neke od partnera s kojima smo surađivali na festivalima, tečajevima i večerama.

KRC vremeplov

Rujan 2021.
Održana prva edukacija za gastro početnike

 

Prva edukacija za početnike u kuhanju privukla je velik broj zaljubljenika u kuhanje iz cijele Hrvatske i šire.

Zembina škola kuhanja bila je prilika da na jednom mjestu amateri savladaju sve tajne kuhanja, od A do Ž. Znanje su polaznicima prenijeli eminentni kuhari i gosti iz gastro svijeta.

Travanj 2021.
Lansirane KRC grickalice

 

Ova inovacija iz Zembine kuhinje realizira se u suradnji s Atelier Ecostyle Marine Prijatelj. KRC Amfiteatar je osmislio recepturu i brend, a za packaging i distribuciju zaduženi su kolege iz partnerske tvrtke.

2020
Amfiteatar catering pripremio catering za Papu i Vatikan te predsjednika Milanovića

 

Iako je catering naša ljubav još od 2016. godine, od kada smo imali 100-ak klijenata, ipak nam je posebna čast ukazana u 2021.

Pozvani smo da priredimo večeru u Vatikanu i predsjednika Milanovića, što nam je bilo posebno zadovoljstvo.

Naš catering tim trenutno ima 8 osoba: glavnog chefa, kuhara, servira i konobara.

Srpanj 2020
Gastro Buzz Festival: sve najbolje od gastronomije na jednom mjestu

 

KRC je bio organizator Gastro Buzz Festivala koji je na jednom mjestu okupio sve najbolje iz gastronomije. U četiri dana preko 1.000 posjetitelja moglo je uživati u bogatoj ponudi vina, maslinovog ulja, likera, meda i street food hrane.

2020
Održana prva edukacija za specijalista kreativne kuhinje

 

Prva edukacija u sklopu KRC bila je za osobe koje žele unaprijediti stečena znanja u kulinarstvu i profesionalno se baviti ovim poslom. Zbog zadovoljstva korisnika nastavila se održavati 2 godišnje, a uskoro slijedi 4 izdanje.

01 Jan 2020
Lansirana platforma za prehranu Circle Diet

 

Najambiciozniji projekt Kulinarskog razvojnog centra jeste platforma za zdravu prehranu Circle Diet. Predstavlja svojevrsni vodič koji korisnicima pomaže poboljšati zdravlje pružanjem personaliziranih smjernica za svakodnevnu prehranu.

 

Listopad 2019
Pokretanje Kulinarskog Razvojnog Centra

 

Ono što je krenulo kao platforma za edukaciju mladih gdje je naglasak na praktičnom obrazovanju, pretvorilo se u puno više!

Danas ova kulinarska platforma osim kulinarskih tečajeva za početnike i profesionalce, nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.