Privatna večera u Brseču: kombinacija fine dininga i veganskih specijaliteta

Dobili smo poziv iz Brseča za organizaciju još jedne u nizu privatne večere! Iako smo prošli cijelu Istru, kao i dobar dio Hrvatske, ovo je bilo prvo gostovanje u ovom prekrasnom mjestašcu.

Izazov se sastojao u tome da je trebalo organizirati večeru u više slijedova za 8 osoba, od čega su 2 vegani. U nastavku pročitajte što se finog pojelo na ovoj nezaboravnoj večeri, a nekoliko slika je da dočara ugođaj.

Meni privatne večere

Želja domaćina je bila večera za 8 osoba u 5 slijedova, uključujući desert. Za 6 osoba domaćin je naručio riblji meni, a preostale 2 osobe su uživale u veganskim specijalitetima.

Prvi slijed sastojao se od brancina cheviche i dimljenog klorofila, carpaccia zucchini i emulzije citrusa i maslinovog ulja. Drugo jelo sastojalo se od krakova od hobotnice s kurkumom u pećnici i tempure od povrća. Treći slijed čine fritaja od krumpira (pjenica, žutanjak, pršut, gamberi) te pjenica od krumpira i ragu od gljiva. Zadnji slijed su bile kocke od tune s prilozima i okruglice od suncokreta s graškom i rajčicom.

Šećer na kraju se sastojao u nezaboravnom desertu koji je činio čokoladni fudge sa sladoledom i bijelom čokoladom, crnim palačinkama, čokoladom i sladoledom od badema.

Privatne večere od Amfiteatra

KRC Amfiteatar organizira privatne večere za domaće i strane goste neovisno o meniju i broju uzvanika. Pretežito smo pozvani za kuhanje u kućama i vilama za odmor, ali ih radimo neovisno o lokaciji diljem Hrvatske.

Meni prilagođavamo u potpunosti vašim željama, a možemo vam ponuditi lokalnu (istarska, kontinentalna, mediteranska i sl.) i međunarodnu kuhinju (azijska, talijanska i dr.) te posebne režime prehrane u vidu veganskih i vegetarijanskih specijaliteta, plant baseda, halala, košera…

Kontakt

Ukoliko i vi želite da vam spremimo nezaboravnu privatnu večeru javite nam se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili putem mobitela na 091 615 60 86.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)