Konzalting u ugostiteljstvu

Otvarate ili želite da poboljšate svoj ugostiteljski objekat: fine dining ili casual dining restoran, bistro, ili street food.

Potreban vam je novi jelovnik, karta pića, profesionalna i pregledna vinska karta, novi dizajn lokala, marketing…?

Pomoći ćemo Vam kroz analizu postojećeg stanja, donošenju adekvatnih razvojnih planova, promjenu koncepta usluge i rješavanje konkretnih problema.

Analiza postojećeg stanja

Otvaranje poslovnica, proslave rođendana, eventi za klijente i partnere.

Razvojni planovi

Kongresi, konferencije, summiti, paneli iz ekonomije, farmaceutike, medicine, kulture, IT...

Rješavanje problema

Rođendani, pričesti i krizme, krštenja, vjenčanja, godišnjice braka, promocije diploma...

Edukacije iz ugostiteljstva

Organiziramo in house radionice i predavanja iz područja ugostiteljstva u Hrvatskoj i šire te imamo gostujuća predavanja na školama i fakultetima iz struke.

Amfiteatar
konzalting

Ugostiteljstvo je naša ljubav već 30-ak godina, dok se konzaltingom bavimo nepunih 10 godina.

Sudjelovali smo u razvoju 20-ak fine i casual dining restorana, street foodova, hotelskih restorana, restorana nacionalnih kuhinja, ali i inovativnih koncepata iz područja dostave hrane.

 

Mobitel: 091 225 1971

E-mail: info@krc-amfiteatar.hr

Zašto nas
angažirati

U ugostiteljskom poslovanju postoji cijela lepeza pravila o kojima i postojeći i budući vlasnici često nedovoljno znaju.

Također,  poslovi vezani uz hranu i piće, dinamični su i skloni stalnim promjenama: kadrovskim, tržišnim, tehnološkim. Pojavom covida ta činjenica je još izraženija pa se mnogi prokušani koncepti pokazuju kao nedorasli situaciji, te su potrebne male ili veće prilagodbe u poslovanju.

Nudimo cjelovitu konzalting uslugu koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku zaposlenika, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softwera, standardizaciju kvalitete.

Partneri

Doza inspiracije u kuhanju

Prijavom na newsletter prvi dobivajte informacije o radionicama iz konzaltinga te ostvarujete popuste na radionice i tečajeve.