Konzalting u ugostiteljstvu

Otvarate novi ili želite poboljšati postojeći ugostiteljski objekat?Pokrećete vlastitu franšizu?

Potreban vam je novi jelovnik, karta pića, profesionalna i pregledna vinska karta, novi dizajn lokala, marketing…?

Pomoći ćemo Vam kroz analizu postojećeg stanja, donošenju adekvatnih razvojnih planova, promjenu koncepta usluge i rješavanje konkretnih problema.

Amfiteatar konzalting implementirao je 30-ak različitih ugostiteljskih koncepata diljem Hrvatske, a isti su se odnosili na hotele, restorane, street food, konobe, bistro, barove…

Analiza postojećeg stanja

Neovisno da li se radi o novom ili postojećem konceptu analiziramo moguća rješenja i potrebne resurse.

Razvojni planovi

Izrađujemo razvojni plan koji obuhvaća sve važne segmente strateškog i operativnog djelovanja, poput odabira koncepta, dizajna, ponude, opremanja, menija i normativa, obuke kadrova, marketinga, softverskih rješenja...

Rješavanje problema

Pomažemo postojećim objektima u redizajniranju koncepta (mijenjanje ponude, ciljane skupine i sl.) ili uvođenja nove ponude (npr. burgeri, veganska jela ili sl.).

Edukacije iz ugostiteljstva

Organiziramo in house radionice i predavanja iz područja ugostiteljstva u Hrvatskoj i šire. Česti smo gosti na stručnim konferencijama te imamo gostujuća predavanja na školama i fakultetima iz struke.

Amfiteatar
konzalting

Ugostiteljstvo je naša ljubav već 30-ak godina, dok se konzaltingom u ugostiteljstvu aktivno bavimo 10 godina.

Sudjelovali smo u razvoju 30-ak ugostiteljskih koncepata diljem Hrvatske i šire.

Do sada smo radili casual i fine dining restorane, konobe, pizzerije, street foodove, franšize, hotelske restorane, restorane nacionalnih kuhinja, ali i inovativne koncepte iz područja dostave hrane.

Neki od njih su restoran Makarun u Splitu, Good Food u Zagrebu, Ribarska koliba u Puli, konoba Pescaria u Mošćenićkoj Dragi…

KONTAKT:

Mobitel: 091 615 60 86

E-mail: info@krc-amfiteatar.hr

Zašto nas
angažirati

U ugostiteljskom poslovanju postoji cijela lepeza pravila o kojima i postojeći i budući vlasnici često nedovoljno znaju.

Također, poslovi vezani uz hranu i piće, dinamični su i skloni stalnim promjenama: kadrovskim, tržišnim, tehnološkim. Gospodarskim nestabilnostima, post covid okolnostima i promjenama navika gostiju ta je činjenica još izraženija pa se mnogi prokušani koncepti pokazuju kao nedorasli situaciji, te su potrebne male ili veće prilagodbe u poslovanju.

Jedni smo od rijetkih sa cjelovitom konzalting uslugom koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku zaposlenika, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete, marketinška i IT rješenja…

Galerija

JAVITE NAM SE

Nazovite ili pošaljite poruku

091 615 60 86 (WhatsApp, Viber uključen)

Pošaljite mail

info@krc-amfiteatar.hr

Posjetite nas

Amfiteatarska 6

Klijenti

Najčešća postavljena pitanja (FAQ)

DA. Imali smo priliku raditi diljem cijele Hrvatske te okolnih zemalja.

DA. Naš tim čine 5 osoba, s nekoliko desetina godina iskustva u različitim segmentima ugostiteljstva. Radili smo uređenje i opremanje prostora, izradu normativa, jela, edukaciju zaposlenika, marketing…

 

Imali smo priliku raditi na konceptima od restorana do konoba, street fooda pa sve do dostava i bistroa.

DA. Imali smo značajno iskustvo rada s veganskim i vegetarijanskim konceptima, kojima smo pomogli od izrade jela i menija, pa do edukacije osoblja.

Naš angažman ponajprije ovisi o konkretnom datumu, tj. da li imamo već rezervaciju. Poželjno je da se javite mjesec dana ranije, a moguće su i LAST-MINUTE rezervacije.

Najbolje da nam se inicijalno javite na mobitel (091 615 60 86) ili na mail: info@krc-amfiteatar.hr, nakon čega ćemo vam poslati ponudu prilagođenu vašim zahtjevima i potrebama.

Kulinarski razvojni centar - Iva Zembo - radionice - gastro tour - workshop - local dishes - kitchen - kuhanje - tečaj - specijalist kreativne kuhinje - Amfiteatar - Deniz Zembo - Pula - Istra

Blogovi iz konzaltinga

Uvijek nam je veoma drago kad nas kontaktiraju novi klijenti za konzalting u ugostiteljstvu. Prilika je to da iznova pokažemo kreativnost, radimo s kolegama iz struke te pomognemo sa našim djelima i savjetima iz područja kuhanja i gastronomije. Nekad nam se javi novi ugostitelji pa radimo kompletni konzalting od početka

Uvijek nam je veoma drago kad surađujemo s kolegama iz struke. Ovaj put nas je odveo do Splita, gdje smo pozvani u restoran Makarun. Zadatak je bio pomoći oko finesa u poslovanju restorana odnosno napraviti konzalting u ugostiteljstvu. Od edukacije do jela Suradnja je započela s edukacijom, tako da su djelatnici Makaruna

Trendovi dođu i prođu, ali jedan čini se da će još dugo biti s nama. Naime, ono što je bilo nekad pomodno, sve većem broju ljudi postaje način života. U prilog tome možemo dati nekoliko podataka. Četvrtina milenijalaca sebe smatra veganom ili vegetarijancem, prema istraživanju koje je proveo The Economist.