Konzalting u ugostiteljstvu
Otvarate novi ili želite da poboljšate postojeći ugostiteljski objekat: fine dining ili casual dining koncept, bistro, street food, hotelski restoran…
Potreban vam je novi jelovnik, karta pića, profesionalna i pregledna vinska karta, novi dizajn lokala, marketing…?
Pomoći ćemo Vam kroz analizu postojećeg stanja, donošenju adekvatnih razvojnih planova, promjenu koncepta usluge i rješavanje konkretnih problema.
Amfiteatar konzalting implementirao je preko 20 različitih ugostiteljskih koncepata diljem Hrvatske, a isti su se odnosili na hotele, restorane, street food i OPG-ove…
Analiza postojećeg stanja
Neovisno da li se radi o novom ili postojećem konceptu analiziramo moguća rješenja i potrebne resurse.
Razvojni planovi
Izrađujemo razvojni plan koji obuhvaća sve važne segmente strateškog i operativnog djelovanja, poput odabira koncepta, dizajna, ponude, opremanja, menija i normativa, obuke kadrova, marketinga, softverskih rješenja...
Rješavanje problema
Pomažemo postojećim objektima u redizajniranju koncepta (mijenjanje ponude, ciljane skupine i sl.) ili uvođenja nove ponude (npr. veganska jela ili sl.).
Edukacije iz ugostiteljstva
Organiziramo in house radionice i predavanja iz područja ugostiteljstva u Hrvatskoj i šire. Česti smo gosti na stručnim konferencijama te imamo gostujuća predavanja na školama i fakultetima iz struke.
Amfiteatar
konzalting
Ugostiteljstvo je naša ljubav već 30-ak godina, dok se konzaltingom u ugostiteljstvu aktivno bavimo 6 godina.
Sudjelovali smo u razvoju preko 20 fine i casual dining restorana, street foodova, hotelskih restorana, restorana nacionalnih kuhinja, ali i inovativnih koncepata iz područja dostave hrane.
Većinom se radilo o angažmanima u Zagrebu, Rijeci, Istri, ali imali smo priliku raditi projekte po cijeloj Hrvatskoj i šire. Neki od njih su restoran Ribarska koliba u Puli, konoba Pescaria u Mošćenićkoj Dragi, Good Food u Zagrebu…
KONTAKT:
Mobitel: 091 615 60 86
E-mail: info@krc-amfiteatar.hr
Zašto nas
angažirati
U ugostiteljskom poslovanju postoji cijela lepeza pravila o kojima i postojeći i budući vlasnici često nedovoljno znaju.
Također, poslovi vezani uz hranu i piće, dinamični su i skloni stalnim promjenama: kadrovskim, tržišnim, tehnološkim. Pojavom covida ta činjenica je još izraženija pa se mnogi prokušani koncepti pokazuju kao nedorasli situaciji, te su potrebne male ili veće prilagodbe u poslovanju.
Jedni smo od rijetkih sa cjelovitom konzalting uslugom koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku zaposlenika, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete, marketinška i IT rješenja…
Klijenti








Doza inspiracije u kuhanju
Prijavom na newsletter prvi dobivajte informacije o radionicama iz konzaltinga te ostvarujete popuste na radionice i tečajeve.