Catering za teniske legende: pogledajte kako je izgledala zakuska za Haasa, Hewitta…

Nakon što smo ovo ljeto kuhali privatne večere, meni na svadbama, red je došao i na par cateringa. Iako imamo iskustvo kuhanja za predsjednika, papu i Vatikan i dr., kuhanje za teniske legende nije ništa bilo manje izazovno.

Ipak, bilo nam je zadovoljstvo kuhati za sudionike turnira svjetskih teniskih legendi poput Hewitta, Ferrera, Haasa, Nalbandiana, Tsonge…Kako je sve izgledalo možete vidjeti na slikama ispod.

Catering po vašoj mjeri

Catering je naša ljubav još od 2016. godine, kada smo ugostiteljski biznis proširili i na usluge cateringaprivatnih večerarent a chefa (kuhanja u vašem prostoru) i sl.

Od tada smo surađivali preko 100 klijenata, od korporacija, delegacija, institucija, tvrtki, medija, organizacija, udruga…

Prošli smo cijelu Hrvatsku, pa smo catering radili u Rijeci, Puli, Zagrebu, Opatiji, Zagrebu, Crikvenici, Dubrovniku…

Naš tim trenutno ima 9 osoba: glavnog chefa, kuhara, servira i konobara, a isti je u mogućnosti organizirati meni po vašim željama (istarski, mediteranski, kontinentalni i dr.).

Također, u ponudi imamo meni koji uključuje specifične prehrambene potrebe poput vegana, plant-based, gluten-free, vegetarijanaca, lactose-free, halal i košera

Uvijek nam je čast spremati hranu za predsjednika države, a posebno nas je obradovalo spremanje jela za Papu i Vatikan. Najčešće organiziramo cateringe i menije za svadbe, proslave te različite vrste evenata (glazbeni, sportski).

Više informacija o našem cateringu i privatnim večerama potražite na linku ➡️ https://bit.ly/3anA9N0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)