Ekskluzivno vjenčanje u Istri: pogledajte atmosferu i meni koji smo pripremili

Ovaj put nas je odveo do Lovrana. Naš zadatak je bio jasan: kuhanje u par slijedova za malo, ali prekrasno vjenčanje. Imena mladenaca ne smijemo otkrivati, a nekoliko slika zajedno s menijem će pomoći bar dočarati atmosferu.

Meni za vjenčanje

Poznato je da Amfiteatar catering radi menije po zahtjevu organizatora, pa tako možemo pokriti od tradicionalnih (istarska, dalmatinska, kontinentalna i sl.), međunarodnih kuhinja (npr. azijska, talijanska…) pa do specifičnih režima prehrane (veganska, vegetarijanska, plant based, halal, košer)…

Ovaj put mladenci su se odlučili za mediteransku kuhinju s mnoštvom ribe na meniju, uz istarske i kvarnerske specijalitete. Uz zalogaje dobrodošlice, spremili smo jelo od 4 slijeda.

1. slijed je bila hobotnica in forno, 2. slijed tuna kocke, 3. slijed nova fritaja, kvarnerski škamp, crispy istarski pršut, divlje šparoge i dr., a za kraj je ostalo jelo od istarskog goveda tj. boškarina.

Za desert su uzvanike dočekali praline i torta, a važi napomenuti da su gosti imali i zanimljive zalogaje dobrodošlice: omuse bouche sa čašom šampanjca i mini kornetiće sa tartarom od brancina, limete i soubise od ljutike…

Vjenčanje u Istri

Amfiteatar vjenčanja od 2016. godine bave se organizacijom vjenčanja u Istri. Iako smo organizirali vjenčanja različitih veličina, naša specijalizacija su ona mala (do 100 osoba), dok na velikim obično organiziramo samo catering usluge.

Svi mladenci dobivaju od nas jednu osobu zaduženu za cjelokupnu organizaciju, koja im pomaže od početka priprema do same svadbe. Na samoj svadbi tu je i ostatak tima koji se sastoji od kuhara, konobara, servira…

Naša baza je Hotel Restoran i Amfiteatar, koji se nalaze neposredno kod pulskog Amfiteatra i rive, ali vjenčanja i cateringe organiziramo diljem Istre i cijele Hrvatske.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)