Igor i Ružica zaplovili u bračne vode: pogledajte kako smo organizirali vjenčanje u Puli

Ispratili smo još jedan par u zajednički život! Ovaj nam je posebno bio drag jer s njima dugo surađujemo u gastronomskim vodama. Mjesto radnje bila je Pula, a bili smo zaduženi za organizaciju kompletnog vjenčanja.

Tako smo organizirali uređenje prostora, svadbenu večeru, organizaciju bara i koktela, glazbu i ostale sitnice, a više za ovo vjenčanje u Puli pročitajte u nastavku.

Vjenčanje u Amfiteatru

Mladenci su za lokaciju odabrali Hotel Amfiteatar. Na vjenčanju je bilo 60-ak uzvanika koji su uživali u pogledu na Arenu i pulsku rivu. Pir je potrajao do ranih jutarnjih sati, a i ovim putem čestitamo Igoru i Ružici uplovljavanje u bračne vode. Kako bi im sve ostalo u dugom sjećanju pulski amfiteatar bio je rezerviran samo za njih pri čemu su nastale prelijepe uspomene.

Svadbeni meni

Mladenci su se odlučili za street food varijantu različitih jela na bazi mesa i morskih specijaliteta. Prava atrakcija bili su mini burgeri u zelenoj, crvenoj i crnoj boji. Tu su bile i bruschette s rajčicom i skutom te palenta s kozicama. Sve prisutne bez daha ostavili su i tartar korneti.

Ovo vjenčanje u Puli je uspješno odrađeno, a uskoro nam slijedi gostovanje na istoku Istre.

Usluge

U nastavku pogledajte i ostale usluge KRC Amfiteatra:

Catering ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/catering/ – Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Slatki stol ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/slatki-stol/ – Za sweet table u ponudi imamo torte, kolače, keksiće, cake popse, tiramisu, kreme u čaši, praline, macaroonse i još mnogo toga.

Privatne večere ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/privatne-vecere/ – Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

Rent a chef ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/rent-a-chef/ – Najam vrhunskog kuhara u kući za odmor na 1 do 15 dana za pripremu hrane, što može uključivati 1 ili sve obroke (doručak, ručak, večera).

Vip narudžbe ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/kontakt/ – Narudžba hrane s posebnim zahtjevima u vidu posebnog menija, roka isporuke, namirnica… Dostupna su fine dining i street food jela (burgeri, tortilje), a obično se naručuju za privatne avione, jahte, vile…

Konzalting u ugostiteljstvu ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/konzalting-u-ugostiteljstvu/ – Nudimo kompletnu konzalting uslugu za sve vrste koncepata (fine i casual dining, street food, vegan, bistro, hotelski restoran i dr.)

Gastro teambuilding ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/teambuilding-za-tvrtke/ – Gastro verzija teambuildinga je hit na tržištu, a u našoj ponudi imamo cooking battle, gastro ture, pub quiz, gastro standup i privatne večere/partyije.

Vjenčanja ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/vjencanje-u-istri/ – Svadbene večere ili zakuska za uzvanike za vjenčanja po cijeloj Hrvatskoj.

KRC Amfiteatar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja najaktivniju gastro platformu u Hrvatskoj koja okuplja vodeće stručnjake iz područja kuharstva i gastronomije.

Organiziramo kulinarske tečajeve i nudimo usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaorganizacije gastro teambuildingaproslavavjenčanjagastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

Pripremali smo hranu za razne predsjedničke delegacije (Milanović, Josipović), kuhali za Vatikan i Papu, svjetske zvijezde poput Simply Red, Haasa, Nalbandiana, Ferrera, Hewitta, brojne evente (FNC, ATP tenis) te organizirali 100-ine cateringa za privatne i poslovne prigode (domjenci, vjenčanja, proslave, godišnjice, djevojačke…).

Kontakt

Za sve informacije oko tečajeva i svih usluga KRC Amfiteatar slobodno se javite na mail info@krc-amfiteatar.hr ili na broj telefona + 385 (0) 91 615 60 86.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)