Privatna večera u kući za odmor: pogledajte kako izgleda kuhati za 45 osoba

Ovo je bila jedna od naših najvećih privatnih večera. Iako smo imali priliku kuhati za puno veći broj osoba, puno je to drugačije u restoranskom okruženju gdje je dostupnost resursa, poput opreme i namirnica puno veća. Ovakvi prostori, bez profesionalnih kuhinja, sa sobom nose puno više nepredvidivih situacija pa stoga i zahtijevaju puno više improviziranja.

Meni privatne večere u Istri

Zadatak je bio organizirati privatnu večeru, s elementima cateringa (zbog broja ljudi i načina posluživanja), za 45 osoba, u kući za odmor u Mofardinima povodom proslove rođendana.

Društvo je bilo međunarodno, iz svih krajeva svijeta, pa je takav i meni bio: raznolik i bogat. Radilo se o 4 slijeda, a sastojala su se od toplog i hladnog predjela, roštilja i deserta. Prevladavao je mesni meni, s tim da su za značajan dio uzvanika pripremljeni veganski specijaliteti te jela bez glutena odnosno gluten-free.

Privatne večere od Amfiteatra

KRC Amfiteatar organizira privatne večere za domaće i strane goste neovisno o meniju i broju uzvanika. Pretežito smo pozvani za kuhanje u kućama i vilama za odmor, ali ih radimo neovisno o lokaciji diljem Hrvatske.

Meni prilagođavamo u potpunosti vašim željama, a možemo vam ponuditi lokalnu (istarska, kontinentalna, mediteranska i sl.) i međunarodnu kuhinju (azijska, talijanska i dr.) te posebne režime prehrane u vidu veganskih i vegetarijanskih specijaliteta, plant baseda, halala, košera…

Kontakt

Ukoliko i vi želite da vam spremimo nezaboravnu privatnu večeru javite nam se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili putem mobitela na 091 615 60 86.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)