Rent a chef

Privatni kuhar: unajmite vrhunskog chefa

Rent a chef je usluga najma profesionalnog kuhara za kuhanje u kućama za odmor, vilama, jahtama… Usluga je dostupna od 1 do 14 dana, te može uključivati 1 ili sve obroke (doručak, ručak, večera).

Do sada smo organizirali 10-ak rent a chefova, a pretežito je riječ bila o kuhanju u kućama za odmor i jahtama.

Prošli smo cijelu Hrvatsku, a najviše smo nudili uslugu u kućama odnosno vilama za odmor u Istri, Kvarneru, Dubrovniku i Splitu.

Naš tim trenutno ima 9 osoba: glavnog chefa, kuhara, servira i konobara, a isti je u mogućnosti organizirati meni po vašim željama (istarski, mediteranski, kontinentalni i dr.).

Također, u ponudi imamo meni koji uključuje specifične prehrambene režime poput vegana, plant-based, gluten-free, vegetarijanaca, lactose-free, halal i košera

Profesionalni kuhar za kuhanje u vilama i na jahtama

Organiziramo rent a chef uslugu neovisno o broju ljudi, lokaciji i meniju. Najčešće se radi o kuhanju u kućama odnosno vilama i jahtama.

Prilagoditi ćemo se Vašim potrebama i kreirati meni u skladu s vašim željama i budžetu.

0

Rent a chef

0

Gradova u Hrvatskoj

0

Osoba u timu

JAVITE NAM SE

Nazovite ili pošaljite poruku

091 615 60 86 (WhatsApp, Viber uključen)

Pošaljite mail

info@krc-amfiteatar.hr

Posjetite nas

Amfiteatarska 6

Galerija

Radili smo za:

Najčešća postavljena pitanja (FAQ)

DA. Pretežno organiziramo rent a chef uslugu u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji te Zagrebu, ali nas je put odveo i do  Dubrovnika, Splita, Umaga te okolnih zemalja.

DA. Neovisno o povodu i lokaciji nudimo rent a chef uslugu.

S obzirom na iskustvo glavnog chefa i njegovih zamjenika možemo pokriti meni prema vašim potrebama.

To znači da možemo pokriti mediteransku, istarsku, kontinentalnu kuhinju uz dodatak specijalnih prehrambenih navika, kao što su vegani, plant-based, gluten-free, vegetarijanci, halal, košer

Najbolje da nam se inicijalno javite na mobitel (091 615 60 86) ili na mail: info@krc-amfiteatar.hr, nakon čega ćemo vam poslati ponudu prilagođenu vašim zahtjevima i potrebama.

Kulinarski razvojni centar - Iva Zembo - radionice - gastro tour - workshop - local dishes - kitchen - kuhanje - tečaj - specijalist kreativne kuhinje - Amfiteatar - Deniz Zembo - Pula - Istra

Napišite nam vaše želje i mogućnosti. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Povezane usluge

Catering

Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Privatne večere

Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

Kuhanje ispred gosta

Rezervirajte svoje mjesto u KRC Amfiteatru (kod pulske Arene), gdje će vam naši kuhari pripremiti nezaboravno iskustvo. Kuha se ispred gosta, a oni sami odabiru što žele na meniju.