Uvijek nam je veoma drago kad nas kontaktiraju novi klijenti za konzalting u ugostiteljstvu. Prilika je to da iznova pokažemo kreativnost, radimo s kolegama iz struke te pomognemo sa našim djelima i savjetima iz područja kuhanja i gastronomije.
Nekad nam se javi novi ugostitelji pa radimo kompletni konzalting od početka do kraja (od istraživanja tržišta do početka poslovanja), a ponekad radimo samo segmente za dugogodišnje biznise (npr. dodavanja novih jela na meni, edukacija zaposlenika, pokretanje franšize i sl.).
Proširenje menija pizzerije
Upravo je takav slučaj bio ovaj zadnji, odnosno javio nam se ugostitelj koji ima pizzeriju dugi niz godina. Naš zadatak je bio da osmislimo nekoliko jela za njihov novi meni. Konkretno pizzama se na meniju dodaju ekstra jela u vidu salata, tjestenine i rižota.
Pogledajte nekoliko slika kako je sve izgledalo.


Konzalting u ugostiteljstvu
Ugostiteljstvo je naša ljubav već 30-ak godina, dok se konzaltingom u ugostiteljstvu aktivno bavimo 10 godina. Jedni smo od rijetkih sa cjelovitom konzalting uslugom koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku kuhara, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete, marketinška i IT rješenja…
Sudjelovali smo u razvoju preko 30 fine i casual dining restorana, street foodova, pizzerija, konoba, hotelskih restorana, restorana nacionalnih kuhinja, franšiza, ali i inovativnih koncepata iz područja dostave hrane.
Većinom se radilo o angažmanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Istri, ali imali smo priliku raditi projekte po cijeloj Hrvatskoj i šire. Neki od njih su restoran Ribarska koliba u Puli, konoba Pescaria u Mošćenićkoj Dragi, Good Food u Zagrebu, Makarun u Splitu…
Više informacija pronađite na linku.