Teambuilding za tvrtke

Organiziramo GASTRO teambuilding za tvrtke, kompanije i organizacije do max. 40 osoba.

Raznovrsna ponuda sastoji se od 10 programa, a najpopularniji su cooking battle, gastro ture, pub quiz, gastro standup i privatne večere/partyiji.

Gastro programi se po potrebi mogu proširiti i na druga područja poput adventure sadržaja.

Gastro teambuilding

Cooking battle (natjecanje timova u kuhanju), pub quiz (natjecanje timova u kvizu uz pivo), gastro tour (posjeta vinarima), privatnih večera i partyija, fitness workout (vježbe na poslu), radionica nutricionizma (brzi i zdravi recepti), gastro standup (doza smijeha uz hranu i piće).

Adventure programi

Za sve one željne avanture u mogućnosti smo organizirati različite programe. Najpopularniji su oni koji uključuju quadove, buggye, kayak, penjanje na stijenu, zip line, paintball, pješačenje...

Tailor made programi

Imate želje za posebne programe? Želite probati nešto sasvim drugačije? Želite kombinirati više različitih programa? Javite nam se i napravit ćemo program osmišljen samo za vas.

O teambuilding programu

Teambuilding je način života! Osim što je koristan u poticanju timskog i natjecateljskog duha, odličan je i u reduciranju stresa te zbližavanju ljudi.

Jedna smo od rijetkih tvrtki koji organizira gastro teambuildinge, npr. cooking battle (natjecanje u timovima u kuhanju), pub quiz (kviz natjecanje uz hladnu pivu), gastro tour (obilazak vinara, maslinara ili tartfuara), fitness workout (vježbe na poslu), radionica nutricionizma (brzi i zdravi recepti), gastro standup (kombinacija smijeha i dobre klope).

Iako su priličan novitet na tržištu, gastro teambuildinzi, zbog njihove zabavnosti, trenutno su jedan od traženijih programa, podjednako atraktivan i među ženama i muškarcima.

Organiziramo i programe iz drugih područja prema vašim zahtjevima: adventure ili adrenaline teambuildinge, npr. quad, qayak, zip line, pješačenje i sl..

Ono što nas izdvaja od drugih što smo jedan od rijetkih da pružamo i vlastiti smještaj, što donosi nebrojene prednosti u višednevnim, ali i jednodnevnim teambuildinzima u vidu komfora i efikasnosti.

Bitno nam je vaše zadovoljstvo, pa svaka ekipa, neovisno o vrsti i trajanju teambuildinga, dobiva na raspolaganju svojeg buddyija, koji spaja ulogu concierga, vodiča i dobrog domaćina te stoji na raspolaganju za sve vaše potrebe.

Trajanje i cijena

Organiziramo teambuildinge od 4 do 40 osoba za tvrtke, kompanije i organizacije. 

Trajanje programa kreće se u rasponu od 4h pa do tri dana. 

Raspon cijena kreće se od 300 kuna po osobi, pa sve do 3.000 po osobi, ovisno o programima i uslugama koje izaberete.

Kontakt

Za sve informacije slobodno nam se javite. Možete nas kontaktirati putem emaila info@krc-amfiteatar.hr, Facebook ili Instagram stranice KRC Amfiteatra, kontakt forme ili našeg chata na web stranici.

Smještaj

Naša baza je Hotel Amfiteatar u srcu Pule

Hotel Amfiteatar nalazi se u samom središtu Pule, nedaleko od rimskog Amfiteatra po kojem je dobio ime. Kategoriziran je s 3 zvjezdice, a u ponudi ima 18 soba uz vlastiti restoran i street food, dvije natkrivene terase, parking i lift.

Pogodan je za održavanje teambuildinga jer omogućuje organizaciju brojnih zabavnih, kulinarskih i sportskih aktivnosti, a njegova veličina omogućuje da svi članovi tvrtke budu smješteni na jednom mjestu.

Također, s našim partnerima, organiziramo i ostale aktivnosti za one avanturističkog duha, u vidu quadova, kayaka, zipline, pješačenja…

Nezaboravna teambuilding avantura

Prvi dobivajte informacije o ponudi teambuildinga, popustima, novitetima i još mnogo toga 🙂