Vjenčanje u Istri: mladenci u Balama uživali u svom danu

U prekrasnom ugođaju starogradske jezgre pitoresknog gradića u središtu Istre odvilo se jedno vjenčanje. Bale su bile centar svijeta za Anitu i Matiju i njihova luka iz koje su isplovili u bračni život.

Bila nam je čast biti ove priče, malo drugačije od tipične priče za pirove. Naš zadatak je bio organizacija vjenčanja, uređenje i neizostavni svadbeni meni.

Vjenčanje u Istri

Vjenčanje u Istri postalo je san za mnoge mladence diljem Hrvatske i šire. 50 uzvanika ovog vjenčanja u Balama zaista je uživalo u posebnom ugođaju i hrani, a kako je sve izgledalo pogledajte na slikama.

Usluge

U nastavku pogledajte i ostale usluge KRC Amfiteatra:

Catering ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/catering/ – Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Slatki stol ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/slatki-stol/ – Za sweet table u ponudi imamo torte, kolače, keksiće, cake popse, tiramisu, kreme u čaši, praline, macaroonse i još mnogo toga.

Privatne večere ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/privatne-vecere/ – Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

Rent a chef ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/rent-a-chef/ – Najam vrhunskog kuhara u kući za odmor na 1 do 15 dana za pripremu hrane, što može uključivati 1 ili sve obroke (doručak, ručak, večera).

Vip narudžbe ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/kontakt/ – Narudžba hrane s posebnim zahtjevima u vidu posebnog menija, roka isporuke, namirnica… Dostupna su fine dining i street food jela (burgeri, tortilje), a obično se naručuju za privatne avione, jahte, vile…

Konzalting u ugostiteljstvu ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/konzalting-u-ugostiteljstvu/ – Nudimo kompletnu konzalting uslugu za sve vrste koncepata (fine i casual dining, street food, vegan, bistro, hotelski restoran i dr.)

Gastro teambuilding ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/teambuilding-za-tvrtke/ – Gastro verzija teambuildinga je hit na tržištu, a u našoj ponudi imamo cooking battle, gastro ture, pub quiz, gastro standup i privatne večere/partyije.

Vjenčanja ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/vjencanje-u-istri/ – Svadbene večere ili zakuska za uzvanike za vjenčanja po cijeloj Hrvatskoj.

KRC Amfiteatar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja najaktivniju gastro platformu u Hrvatskoj koja okuplja vodeće stručnjake iz područja kuharstva i gastronomije.

Organiziramo kulinarske tečajeve i nudimo usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaorganizacije gastro teambuildingaproslavavjenčanjagastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

Pripremali smo hranu za razne predsjedničke delegacije (Milanović, Josipović), kuhali za Vatikan i Papu, svjetske zvijezde poput Simply Red, Haasa, Nalbandiana, Ferrera, Hewitta, brojne evente (FNC, ATP tenis) te organizirali 100-ine cateringa za privatne i poslovne prigode (domjenci, vjenčanja, proslave, godišnjice, djevojačke…).

Kontakt

Za sve informacije oko tečajeva i svih usluga KRC Amfiteatar slobodno se javite na mail info@krc-amfiteatar.hr ili na broj telefona + 385 (0) 91 615 60 86.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)