Zalogaji za ekskluzivno društvo: Grožnjan središte umjetničkog svijeta

Grožnjan je poznat kao središte umjetničkog svijeta. Jeste li znali da ovaj mali gradić ima najviše galerija na svijetu? Naime, 28 galerija “per capito” dovelo je ovaj istarski gradić u svjetski vrh.

Stoga, nije ni čudo da se 4. međunarodna likovna kolonija “Fecit” održava upravo na ovom mjestu. Ona je okupila izložbu 14 umjetnika, 12 slikara i 2 kipara iz 4 različite zemlje, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Očaravajuća priroda

Ono što nas je ostavilo bez daha jeste okruženje odnosno sama lokacija gdje se catering posluživao. Prekrasna priroda, fantastičan pogled na vinograde i more u daljini uz prekrasnu vilu ostavilo je prisutne bez daha.

Umjetnički zalogaji u Grožnjanu

Naš zadatak je bio spremiti vrhunski catering. Našlo se to od svega pomalo, od klasike u vidu sira i pršuta, kanapea s domaćim namazima, neizostavnog vina, craft piva i vrhunskog maslinovog ulja…

Kako se radilo o cateringu za umjetnički event, i sam catering u vidu serivisa i prezentacije hrane poprimio takav štih. Na slikama ispod pogledajte ambijent, servis i dijelić hrane.

Usluge

U nastavku pogledajte i ostale usluge KRC Amfiteatra:

Catering ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/catering/ – Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Slatki stol ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/slatki-stol/ – Za sweet table u ponudi imamo torte, kolače, keksiće, cake popse, tiramisu, kreme u čaši, praline, macaroonse i još mnogo toga.

Privatne večere ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/privatne-vecere/ – Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

Rent a chef ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/rent-a-chef/ – Najam vrhunskog kuhara u kući za odmor na 1 do 15 dana za pripremu hrane, što može uključivati 1 ili sve obroke (doručak, ručak, večera).

Vip narudžbe ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/kontakt/ – Narudžba hrane s posebnim zahtjevima u vidu posebnog menija, roka isporuke, namirnica… Dostupna su fine dining i street food jela (burgeri, tortilje), a obično se naručuju za privatne avione, jahte, vile…

Konzalting u ugostiteljstvu ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/konzalting-u-ugostiteljstvu/ – Nudimo kompletnu konzalting uslugu za sve vrste koncepata (fine i casual dining, street food, vegan, bistro, hotelski restoran i dr.)

Gastro teambuilding ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/teambuilding-za-tvrtke/ – Gastro verzija teambuildinga je hit na tržištu, a u našoj ponudi imamo cooking battle, gastro ture, pub quiz, gastro standup i privatne večere/partyije.

Vjenčanja ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/vjencanje-u-istri/ – Svadbene večere ili zakuska za uzvanike za vjenčanja po cijeloj Hrvatskoj.

KRC Amfiteatar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja najaktivniju gastro platformu u Hrvatskoj koja okuplja vodeće stručnjake iz područja kuharstva i gastronomije.

Organiziramo kulinarske tečajeve i nudimo usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaorganizacije gastro teambuildingaproslavavjenčanjagastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

Pripremali smo hranu za razne predsjedničke delegacije (Milanović, Josipović), kuhali za Vatikan i Papu, svjetske zvijezde poput Simply Red, Haasa, Nalbandiana, Ferrera, Hewitta, brojne evente (FNC, ATP tenis) te organizirali 100-ine cateringa za privatne i poslovne prigode (domjenci, vjenčanja, proslave, godišnjice, djevojačke…).

Kontakt

Za sve informacije oko tečajeva i svih usluga KRC Amfiteatar slobodno se javite na mail info@krc-amfiteatar.hr ili na broj telefona + 385 (0) 91 615 60 86.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)