Slatki stol

Slatki stol po vašoj želji

Slatki stol ili Candy Bar, sve je popularnija atrakcija na raznim događajima i proslavama. Bit će savršen za dječje proslave – od Baby Showera, do rođendana, godišnjice, djevojačkih večeri i vjenčanja.

Za sweet table u ponudi imamo torte, kolače, keksiće, cake popse, tiramisu, kreme u čaši, praline, macaroonse i još mnogo toga.

Vrhunska usluga prilagođena vašim potrebama

Organiziramo slatke stolove različite veličine (5-200 osoba) različitih namjena (rođendani, korporativni, proslave, priredbe, vjenčanja…).

Prilagoditi ćemo se Vašim potrebama i kreirati meni u skladu s vašim željama, budžetom i namjenom eventa.

0

Klijenata

0

Gradova u Hrvatskoj

0

Osoba u timu

Poslovni događaji

Otvaranje poslovnica, proslave rođendana, eventi za klijente i partnere.

Stručne konferencije

Kongresi, konferencije, summiti, paneli iz ekonomije, farmaceutike, medicine, kulture, IT...

Proslave i priredbe

Rođendani, privatne večere, pričesti i krizme, krštenja, vjenčanja, godišnjice braka, promocije diploma...

Vjenčanja

Organiziramo catering za vjenčanja na otvorenom i zatvorenom.

Domjenci

Za tvrtke, političke stranke, udruge, institucije...

Ostalo

🙂

Galerija

JAVITE NAM SE

Nazovite ili pošaljite poruku

091 615 60 86 (WhatsApp, Viber uključen)

Pošaljite mail

info@krc-amfiteatar.hr

Posjetite nas

Amfiteatarska 6

Radili smo za:

Najčešća postavljena pitanja (FAQ)

DA. Pretežno radimo slatke stolove u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji, ali pružamo usluge na području cijele Hrvatske.

DA. Neovisno da li organizirate privatnu zabavu, proslavu, rođendan, vjenčanje ili večeru tu smo za vas.

Nema granica. Slatki stol može uključivati torte, kolače, kolačiće, kreme u čaši, cake popse, tiramisu, praline, macaroonse…Tu smo za sve vaše želje i prijedloge.

Naš angažman ponajprije ovisi o konkretnom datumu, tj. da li imamo već rezervaciju za slatki stol. Poželjno je da se javite 15 dana ranije, a moguće su i LAST-MINUTE rezervacije.

Najbolje da nam se inicijalno javite na mobitel (091 615 60 86) ili na mail: info@krc-amfiteatar.hr, nakon čega ćemo vam poslati ponudu prilagođenu vašim zahtjevima i potrebama.

Kulinarski razvojni centar - Iva Zembo - radionice - gastro tour - workshop - local dishes - kitchen - kuhanje - tečaj - specijalist kreativne kuhinje - Amfiteatar - Deniz Zembo - Pula - Istra

Napišite nam vaše želje i mogućnosti. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Povezane usluge

Catering

Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Privatne večere

Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

VIP narudžbe

Narudžba hrane s posebnim zahtjevima u vidu posebnog menija, roka isporuke, namirnica... Dostupna su fine dining, street food, plant based i veganska jela, a obično se naručuju za privatne avione, jahte, vile...