Vjenčanje u Istri

Vjenčanja su naša ljubav

Amfiteatar vjenčanja od 2016. godine bave se organizacijom vjenčanja u Istri. Iako smo organizirali vjenčanja različitih veličina, naša specijalizacija su ona mala (do 100 osoba), dok na velikim obično organiziramo samo catering usluge.

Svi mladenci dobivaju od nas jednu osobu zaduženu za cjelokupnu organizaciju, koja im pomaže od početka priprema do same svadbe. Na samoj svadbi tu je i ostatak tima koji se sastoji od kuhara, konobara, servira…

Naša baza je Hotel Restoran i Amfiteatar, koji se nalaze neposredno kod  pulskog Amfiteatra i rive, ali vjenčanja i cateringe organiziramo diljem Istre.

Hotel & Restoran Amfiteatar

Nezaboravan ambijent u blizini Amfiteatara i pulske rive

U Hotelu i Restoranu Amfiteatar nudimo mogućnost organizacije vjenčanja do maksimalno 100 uzvanika. Osim unutrašnje sale, najpopularnija varijanta su vjenčanja na otvorenom na dvije velike natkrivene terase.

Ukoliko vama i vašim uzvanicima treba smještaj, Hotel Amfiteatar raspolaže s 18 soba, a na raspolaganju vam je i posebna soba za mladence.

Vjenčanje

Za one koji to žele, osim mjesta i hrane, u mogućnosti smo organizirati kompletno vjenčanje (od slanja pozivnica, izbora glazbe, rasvjete...).

Hrana

Ono po čemu se izdvajamo da se možemo u potpunosti prilagoditi meniju. Da li birate istarsku, slavonsku, kontinentalnu ili mediteransku kuhinju? Ili vam je potrebno da je zastupljen i vegan, halal ili košer prehrana?

Smještaj

Ukoliko mladenci žele možemo organizirati i smještaj za uzvanike u Hotelu Amfiteatar ili kod nekog od naših partnera.

Napišite nam vaše želje i mogućnosti. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.