Usavršite svoje kuharsko osoblje u restoranima i hotelima za novu sezonu

Pripreme za novu turističku sezonu uvelike su krenule. Jedna od najvažnijih stvari jeste edukacija kuharskog osoblja, a upravo je Kulinarski razvojni centar prava adresa za to.

Svake godine u suradnji s brojnim restoranima, hotelima i turističkim kompanijama iz cijele Hrvatske provodimo usavršavanja kuhara za nove turističke sezone.

Nedavno su najavljene 2 edukacije za profesionalce, koji žele podignuti svoja znanja na višu razinu. Jedna od njih je 5. izdanje edukacije za specijalista kreativne kuhinje, a druga je škola kuhanja Gastronomac. Edukacije su namijenjene za kuhare profesionalce, neovisno o njihovoj razini i predznanju (kuhar početnik, pomoćni kuhar, glavni kuhar i dr.).

Edukacija i mentorstvo

Riječ je o inovativnim programima, jedinstvenim za naše prostore, koji kroz razrađen sustav edukacije i mentorstva osiguravaju polazniku da stekne napredno znanje iz kuharstva.

Edukacija je specifična jer se radi u stvarnom okruženju, a polaznici na kraju spremaju što su naučili na degustacijskoj večeri za goste Hotela i Restorana Amfiteatar.

Koncept

Obje edukacije prilika su da polaznici unaprijede postojeće znanje iz kulinarstva na naprednu razinu. Znanje će polaznicima prenijeti eminentni kuhari i gosti iz gastro svijeta iz područja vina, maslinovog ulja, čokolade…

Naglasak je na izvrsnosti i praktičnosti, pa polaznici nisu promatrači, već aktivni sudionici te uče kroz rad odnosno pripremu jela.

Metodologija ove edukacije nastala je iz najbolje prakse KRC Amfiteatra kroz dosadašnje tečajeve, a u nju je ugrađeno i iskustvo naših predavača po fakultetima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više informacija o edukaciji za specijaliste kreativne kuhinje potražite na linku.

Više informacija o školi kuhanja Gastronomac potražite na linku.

Dojmovi sudionika

Bilo je predivno na tečaju, jedva čekam ponovno. Puno toga sam već primijenila u praksi, primjerice marendama sam dalo novo moderno ruho, kako nas je mentor Zembo i naučio. Iako sam iskusan kuhar, s iskustvom od 27 godine, na edukaciji sam spoznala koliko imam još toga za naučiti. Jedva čekam nove edukacije, i već sam ju preporučila i drugim, posebice mladima s kojima sam najviše u kontaktu.” – istaknula je Renata Zobec, Grill Arman (specijalist kreativne kuhinje, 3. izdanje).

Super je bilo raditi s takvim šefom kao što je Zembo. Uspio sam primijeniti dosta toga već u praksi i svakako bih preporučio edukaciju svima.” – naveo je Vjekoslav Podunavec, kuhar (specijalist kreativne kuhinje, 3. izdanje).

Više informacija

Za više informacija javite se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili na 091 576 23 62. Sve novosti o radionicama i eventima KRC Amfiteatar pratite na Facebook Instagram stranici centra.

Kulinarski Razvojni Centar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 2.000 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)