Pripreme za novu turističku sezonu uvelike su krenule. Jedna od najvažnijih stvari jeste edukacija kuharskog osoblja, a upravo je Kulinarski razvojni centar prava adresa za to.
Svake godine u suradnji s brojnim restoranima, hotelima i turističkim kompanijama iz cijele Hrvatske provodimo usavršavanja kuhara za nove turističke sezone.
Nedavno su najavljene 2 edukacije za profesionalce, koji žele podignuti svoja znanja na višu razinu. Jedna od njih je 5. izdanje edukacije za specijalista kreativne kuhinje, a druga je škola kuhanja Gastronomac. Edukacije su namijenjene za kuhare profesionalce, neovisno o njihovoj razini i predznanju (kuhar početnik, pomoćni kuhar, glavni kuhar i dr.).
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/04/Catering-Amfiteatar-Kulinarski-Razvojni-Centar-Pula-Istra-Zagreb-Rijeka-5.jpg)
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/10/Kulinarski-Razvojni-Centar-Amfiteatar-kuhanje-tecaj-skola-Pula-Istra-Rijeka-Zagreb-Sarajevo-Beograd-Ljubljana-1024x1024.jpg)
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/11/Kulinarski-Razvojni-Centar-Amfiteatar-kuhanje-gastronomija-tecaj-skola-kuhar-1024x768.jpg)
Edukacija i mentorstvo
Riječ je o inovativnim programima, jedinstvenim za naše prostore, koji kroz razrađen sustav edukacije i mentorstva osiguravaju polazniku da stekne napredno znanje iz kuharstva.
Edukacija je specifična jer se radi u stvarnom okruženju, a polaznici na kraju spremaju što su naučili na degustacijskoj večeri za goste Hotela i Restorana Amfiteatar.
Koncept
Obje edukacije prilika su da polaznici unaprijede postojeće znanje iz kulinarstva na naprednu razinu. Znanje će polaznicima prenijeti eminentni kuhari i gosti iz gastro svijeta iz područja vina, maslinovog ulja, čokolade…
Naglasak je na izvrsnosti i praktičnosti, pa polaznici nisu promatrači, već aktivni sudionici te uče kroz rad odnosno pripremu jela.
Metodologija ove edukacije nastala je iz najbolje prakse KRC Amfiteatra kroz dosadašnje tečajeve, a u nju je ugrađeno i iskustvo naših predavača po fakultetima u Hrvatskoj i inozemstvu.
Više informacija o edukaciji za specijaliste kreativne kuhinje potražite na linku.
Više informacija o školi kuhanja Gastronomac potražite na linku.
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/11/Kulinarski-razvojni-centar-radionice-kuhanje-tecaj-teambuilding-tvrtke-kompanije-Amfiteatar-Deniz-Zembo-Pula-Istra-4-1024x768.jpg)
Dojmovi sudionika
“Bilo je predivno na tečaju, jedva čekam ponovno. Puno toga sam već primijenila u praksi, primjerice marendama sam dalo novo moderno ruho, kako nas je mentor Zembo i naučio. Iako sam iskusan kuhar, s iskustvom od 27 godine, na edukaciji sam spoznala koliko imam još toga za naučiti. Jedva čekam nove edukacije, i već sam ju preporučila i drugim, posebice mladima s kojima sam najviše u kontaktu.” – istaknula je Renata Zobec, Grill Arman (specijalist kreativne kuhinje, 3. izdanje).
“Super je bilo raditi s takvim šefom kao što je Zembo. Uspio sam primijeniti dosta toga već u praksi i svakako bih preporučio edukaciju svima.” – naveo je Vjekoslav Podunavec, kuhar (specijalist kreativne kuhinje, 3. izdanje).
Više informacija
Za više informacija javite se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili na 091 576 23 62. Sve novosti o radionicama i eventima KRC Amfiteatar pratite na Facebook i Instagram stranici centra.
Kulinarski Razvojni Centar
Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta, maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.
S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringa, organizacije teambuildinga, proslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro tura, konzaltinga u ugostiteljstvu i dr.
U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 2.000 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića…
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/07/Kulinarski-Razvojni-Centar-Deniz-Zembo-Ivica-Matosevic-radionice-tecaj-kuhanja-program-mini-skola-kuhanja-1024x684.jpg)
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/04/Kulinarski-razvojni-centar-Iva-Zembo-radionice-gastro-tour-workshop-local-dishes-kitchen-kuhanje-tecaj-specijalist-kreativne-kuhinje-Amfiteatar-Deniz-Zembo-Pula-Istra-1024x1024.jpg)
![](http://krc-amfiteatar.hr/wp-content/uploads/2021/10/Vjencanja-u-Istri-svadba-pir-mladenci-4-1024x1024.jpg)