Radili smo catering za sajam montažnih kuća: pogledajte kako je sve izgledalo

Pozvani smo na prvu izložbu montažnih i modularnih kuća u Europi kao food & beverage partner! Čast nam je bilo da osiguramo hranu za nekoliko tisuća posjetitelja ovog zanimljivog sajma.

Bogatstvo okusa: od sushija do istarske hrane

Zadatak je bio iznimno kompliciran pošto smo praktički “preselili” restoran na otvoreno na lokaciju udaljenu 20-ak kilometara. To je obuhvaćalo pripremu scenografije, opremu, šankove, šatore, osoblje…

Jedan od najzahtjevnijih dijelova bila je priprema kompleksnog menija od čak 25 jela. Bilo je od ponešto za svakog, pa su posjetitelji sajma mogli birati između maneštre, njoki s boškarinom, hobotnica in forno, kamenica, sushija, burgera, tortilja, sladoleda, vegan curry…

Pogledajte par slika scenografije u nastavku.

Modular Home Expo 2023

Nakon sajma u Zagrebu koji je u svibnju u zagrebačkoj Areni privukao skoro 30 tisuća posjetitelja, došao je red i na Istru. Naime, zbog velikog interesa organizatori su odlučili ponoviti festival i na Jadranu.

Izložbena manifestacija održala se od 16. – 18. lipnja u sportskoj dvorani u Balama, a okupila je oko 30 izlagača iz regije i šire.

Modular Homes Expo 2023 jedinstvena je i informativna manifestacija čiji je cilj educirati i nadahnuti posjetitelje kako stvoriti održivu budućnost izgradnjom zelenih, energetski učinkovitih i samodostatnih montažnih kuća te smanjiti potrošnju energije.

Catering po vašoj mjeri

Catering je naša ljubav još od 2016. godine, kada smo ugostiteljski biznis proširili i na usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaVIP narudžbi

Od tada smo surađivali preko 100 klijenata, od korporacija, delegacija, institucija, tvrtki, medija, organizacija, udruga…

Prošli smo cijelu Hrvatsku, pa smo catering radili u Rijeci, Puli, Zagrebu, Opatiji, Zagrebu, Crikvenici, Dubrovniku…

Naš tim trenutno ima 9 osoba: glavnog chefa, kuhara, servira i konobara, a isti je u mogućnosti organizirati meni po vašim željama (istarski, mediteranski, kontinentalni i dr.).

Također, u ponudi imamo meni koji uključuje specifične prehrambene potrebe poput vegana, plant-based, gluten-free, vegetarijanaca, lactose-free, halal i košera

Uvijek nam je čast spremati hranu za predsjednika države, a posebno nas je obradovalo spremanje jela za Papu i Vatikan. Najčešće organiziramo cateringe i menije za svadbe, proslave te različite vrste evenata (glazbeni, sportski).

Više informacija o našem cateringu potražite na linku ➡️ https://bit.ly/3anA9N0

Usluge

U nastavku pogledajte i ostale usluge KRC Amfiteatra:

Catering ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/catering/ – Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Privatne večere ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/privatne-vecere/ – Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

Rent a chef ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/rent-a-chef/ – Najam vrhunskog kuhara u kući za odmor na 1 do 15 dana za pripremu hrane, što može uključivati 1 ili sve obroke (doručak, ručak, večera).

Vip narudžbe ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/kontakt/ – Narudžba hrane s posebnim zahtjevima u vidu posebnog menija, roka isporuke, namirnica… Dostupna su fine dining i street food jela (burgeri, tortilje), a obično se naručuju za privatne avione, jahte, vile…

Konzalting u ugostiteljstvu ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/konzalting-u-ugostiteljstvu/ – Nudimo kompletnu konzalting uslugu za sve vrste koncepata (fine i casual dining, street food, vegan, bistro, hotelski restoran i dr.)

Gastro teambuilding ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/teambuilding-za-tvrtke/ – Gastro verzija teambuildinga je hit na tržištu, a u našoj ponudi imamo cooking battle, gastro ture, pub quiz, gastro standup i privatne večere/partyije.

Vjenčanja ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/vjencanje-u-istri/ – Svadbene večere ili zakuska za uzvanike za vjenčanja po cijeloj Hrvatskoj.

KRC Amfiteatar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaorganizacije gastro teambuildingaproslavavjenčanjagastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 2.000 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića, Moto Mochizukija, Klaudia Jurčića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)