Uvijek nam je veoma drago kad surađujemo s kolegama iz struke. Ovaj put nas je odveo do Splita, gdje smo pozvani u restoran Makarun. Zadatak je bio pomoći oko finesa u poslovanju restorana odnosno napraviti konzalting u ugostiteljstvu.
Od edukacije do jela
Suradnja je započela s edukacijom, tako da su djelatnici Makaruna bili na našem tečaju za Specijalista kreativne kuhinje. Zadovoljstvo edukacijom nedavno je rezultiralo novom pred samu ljetnu sezonu 2023.
Radili smo na vizualnom slaganju jela, balansiranju okusa, normativima, dokumentaciji za vođenje kuhanja. Kako je sve to izgledalo pogledajte na slikama.
Konzalting u ugostiteljstvu
Ugostiteljstvo je naša ljubav već 30-ak godina, dok se konzaltingom u ugostiteljstvu aktivno bavimo 6 godina. Jedni smo od rijetkih sa cjelovitom konzalting uslugom koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku kuhara, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete, marketinška i IT rješenja…
Sudjelovali smo u razvoju preko 20 fine i casual dining restorana, street foodova, hotelskih restorana, restorana nacionalnih kuhinja, ali i inovativnih koncepata iz područja dostave hrane.
Većinom se radilo o angažmanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Istri, ali imali smo priliku raditi projekte po cijeloj Hrvatskoj i šire. Neki od njih su restoran Ribarska koliba u Puli, konoba Pescaria u Mošćenićkoj Dragi, Good Food u Zagrebu, Makarun u Splitu…
Više informacija pronađite na linku.