Najambicioznija godina pred nama: evo što vas očekuje od Kulinarskog razvojnog centra u 2022.

Kulinarski razvojni centar Amfiteatar ulazi u treću godinu postojanja! Kaže se da su prve tri najvažnije, pa od nas u tekućoj godini možete očekivati nikad više aktivnosti.

Jedna od najvećih novosti tiče se našeg prvog proizvoda, KRC grickalica, koje su od sada dostupne u slobodnoj prodaji. Također, Circle Diet aplikacija koja je do sada bila u beta fazi, službeno je dostupna u svom punom opsegu putem Androida i iOS-a.

Tekuću godinu obilježit će nikad više edukacija i radionica, a već u veljači i ožujku možete očekivati 10-ak edukacija kako za amatere i zaljubljenike u kuhanje, tako i za profesionalce.

Za profesionalce i one koji to žele postati ubrzo slijede edukacija za Specijalista kreativne kuhinje i škola kuhanja Gastronomac.

Sve to ide uz već našu standardnu ponudu u vidu cateringa, vjenčanja i teambuildinga za tvrtke.

Pročitajte što vas sve očekuje i što je već ostvareno u 2022. godini.

Hit grickalice od sada u slobodnoj prodaji

Posebno zadovoljstvo nam je bilo kada smo kada smo prošle godine lansirali svoj prvi proizvod. Radilo se o prvom zdravom snacku u obliku grickalica na domaćem tržištu u suradnji s Choco Conceptom. Čast nam je bila što smo posao realizirali za Monte Mulini, luksuzni hotel koji posluje u sklopu Maistra grupacije.

Od sada je naš zdravi snack dostupan u slobodnoj prodaji. Postoji više verzija KRC grickalica, a apsolutni hit je kikiriki s chiom i wasabijem, koji je već osvojio srca mnogih kupaca.

Više detalja o KRC grickalicama i načinu kupnje možete pronaći na linku.

Circle Diet: lansirana nova aplikacija i web

2022. godina označila je i novu fazu u razvoju platforme Circle Diet, pa su tako lansirani nova verzija aplikacije i webshopa Circle Diet.

Umjesto dosadašnje beta verzije aplikacije, korisnici mogu sada uživati u novom dizajnu i svim funkcionalnostima Circle Diet aplikacije u vidu recepata, planova prehrane i proizvoda.

Aplikacija i webshop nude personalizirane planove prehrane u kombinaciji s tisućama recepata, kao i naših proizvoda odnosno hrane i dodataka prehrani. Idealna je za ljude koji imaju zdravstvene probleme s prehranom, za one koji se žele zdravo hraniti ili jednostavno smršaviti.

KRC edukacije

Veljača i ožujak su mjeseci koje trebate zabilježiti. Iako ćemo tokom cijele godine imati mnoštvo edukacija, neke od njih će se održati samo u ova dva mjeseca. Slijedi nam 10 novih radionica, uz sve naše postojeće edukacije koje tradicionalno održavamo.

Radionice, tečajevi i škole koje nam slijede podjednako će biti namijenjeni za amatere i profesionalce u kuhanju, s tim da će ovaj put značajno biti zastupljena i zdrava prehrana.

Radionica zdrave prehrane

Prva na redu je radionica zdrave prehrane koja je na rasporedu 04. veljače, a više informacija pronađite na linku. Iako često govorimo o zdravoj prehrani, malo tko od nas ju istinski živi. Iako mislimo da znamo kako i što, tek kad porazgovaramo sa stručnjacima vidimo da percepcija o zdravoj prehrani koju dobijemo iz okoline i medija ne “drži vodu”.

Sudionici će kroz radionicu naučiti princip zdrave prehrane, pravilan izbor namirnica i njihovih kombinacija. Cilj je da se svakom sudioniku odredi individualna prehrana, tj. namirnice koje bi trebao koristiti, te na temelju toga nauči pripremati zdrava i ukusna jela.

Želite postati masterchef?: Onda je edukacija za specijalista kreativne kuhinje za vas

Ne ukazuje se svaki dan prilika da dovedete kulinarske vještine na zavidnu razinu, a upravo vam to pruža jedna od najpoznatijih kulinarskih edukacija kod nas.

Edukacija je za sve osobe koje žele unaprijediti postojeće znanje iz kulinarstva i gastronomije. Namijenjena je za profesionalce i one koji to žele postati, bilo da žele razvijati svoju karijeru u gastronomiji, ili samo usavršiti svoj hobi.

Peto izdanje edukacije za specijalista kreativne kuhinje odvija se od 01.-06. ožujka, a više informacija saznajte na linku.

Djeca masterchefovi

Nakon uspješna dva ciklusa radionica kuhanja za djecu kreću nova izdanja gastro avanture. U društvu svojih vršnjaka učiti će o namirnicama, važnosti raznolike i zdrave prehrane te samostalno pripremati svoja jela.

Svaka radionica obuhvaća: izradu slanog jela (npr. njoki s gulašom, domaća pizza, lazanje, pileći rižoto, pohano meso i pire, tjestenina bolognese…), izradu slastice (kakao tiramisu, puding kocke, choco cheesecake, sitni kolači bez pečenja) uz učenje o svakoj namirnici s naglaskom na važnost raznolike i zdrave prehrane. Više informacija nalazi se na linku.

Novi termin škole kuhanja Gastronomac

Jedinstvena masterchef edukacija u Hrvatskoj nastavlja svoj put, a slijedi izdanje koje će se odviti 8.-13. ožujka i 22.-27. ožujka. Namijenjena je za sve one koji žele unaprijediti kulinarska znanja i dovesti ih na naprednu razinu.

Jedna je to od rijetkih prilika u regiji u kojoj se možete obučiti za kuhara na naprednoj razini i otvoriti put rada u vrhunskim restoranima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sudionici će u sklopu škole kuhanja biti u prilici završiti kuharsku praksu i rad u restoranimaposjetiti OPG-ovepripremati masterchef večere i catering za različite evente i uzvanike. Više informacija o načinu prijave, programu pronađite na linku.

Kontakt

Za sve informacije o tečajevima i radionicama, proizvodima, KRC grickalicama, poklon bonovima, cateringu, teambuildingu slobodno nam se javite. U nastavku se nalaze kontakti:

Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar

Mail: info@krc-amfiteatar.hr

Telefon: 091 576 23 62

Adresa: Amfiteatarska 6, 52 100 Pula

FacebookKRC Amfiteatar

InstagramKRC Amfiteatar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)