Volimo stvarati nove priče koje kreću iz nule! Jedna upravo takva sprema se na području Istre čemu su posebno veselimo.

Konzalting za restorane i druge koncepte
Iako pretežito radimo tradicionalne koncepte koji uključuju meso i/ili ribu imali smo priliku raditi često i veganske i vegetarijanske koncepte. Pretežito konzalting u ugostiteljstvu radimo sa restoranima, pizzerijama, konobama ili street foodom imali smo priliku raditi inovativne koncepte koje uključuju franšizu, dostavu i sl.
Veganska jela i restorani
U Hrvatskoj relativno mali broj ugostitelja ima značajniju vegansku ponudu. Stoga, imamo primjere restorana na našoj obali i Zagrebu koji su uspješno prošili ponudu na veganska jela, privukli nove goste te od njih ostvarili relativno značajan promet.
U Hrvatskoj je prema nekim procjenama već u 2018. bilo preko 5% vegana i vegetarijanca. Ako pogledamo naša emitivna tržišta, u Njemačkoj i Austriji je taj broj oko 10%, dok u Italiji i Velikoj Britaniji iznosi 9%. O veganskim trendovima smo već pisali ovdje.
Novi veganski koncept
Novi veganski koncept se pokreće u turističkoj perjanici Hrvatske, prekrasnoj Istri. Već smo razvili 10-ak jela, a u nastavku pogledajte neka od njih. Našoj ciljnoj skupini degustatora najviše su se svidjele lažne mesne okruglice s krumpirom aioli, rajčicom toulie, kremom od češnjaka.
Jedno od jela je bio i grah steak s dimljenim klorofilom, coulisem od cikle, vlascem i crispy lukom.
Veganska jela bila su odlična, a u nastavku pogledajte nekoliko slika.




Konzalting u ugostiteljstvu
Ugostiteljstvo je naša ljubav već 30-ak godina, dok se konzaltingom u ugostiteljstvu aktivno bavimo 10 godina. Jedni smo od rijetkih sa cjelovitom konzalting uslugom koja uključuje istraživanje tržišta, uređenje i opremanje prostora, obuku kuhara, izradu normativa, ugovaranje dobavljača, izbor softvera, standardizaciju kvalitete, marketinška i IT rješenja…
Naš tim broji 6 osoba, a uključuje konzultante, kuhare, tehničare, marketingaša i voditelja, a u realizaciji projekata surađujemo sa 10-ak vanjskih suradnika.
Sudjelovali smo u razvoju preko 30 fine i casual dining restorana, street foodova, pizzerija, konoba, hotelskih restorana, restorana nacionalnih kuhinja, franšiza, ali i inovativnih koncepata iz područja dostave hrane.
Većinom se radilo o angažmanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Istri, ali imali smo priliku raditi projekte po cijeloj Hrvatskoj i šire. Neki od njih su fine dining restoran Ribarska koliba u Puli, konoba Pescaria u Mošćenićkoj Dragi, Good Food u Zagrebu, restoran Makarun u Splitu, bistro Yacht club u Opatiji, Plaza 51 u Rijeci…
Kontaktirajte nas putem maila: info@krc-amfiteatar.hr ili na mobitel +385 (0) 91 615 6086. Više informacija pronađite na linku.