Gala večera u Ribarskoj kolibi: pogledajte čarolije Deniza Zembe

Sezona 2023. donije je mnoštvo evenata, toliko da se moramo vratiti par godina da bi se sjetili kad je bilo toliko posla. Jedan od ekskluzivnih evenata koji smo radili bila je gala večera u Ribarskoj kolibi. Nastavljena je tako odlična suradnja sa Sanjom Lopar, vlasnicom poznatog brenda cigara.

Fine dining večera

Probrano međunarodno društvo imalo je priliku uživati u delicijama našeg proslavljenog kuhara Deniza Zembe. Gala večera sastojala se od 5 slijedova, a u nastavku pročitajte u čemu su gosti imali priliku uživati.

Za prvi slijed odlučio se za kvarnerski škamp sa maslinovim uljem i emulzijom limuna, koje se slijedile stonske kamenice sa ljutika vinegrettom te istarski ceviche sa dimljenim klorofilom, kiselim jogurtom i svježim sobnim biljem. Sve to pratilo je vino od Rossi-ja, Malvoise Rosi 2022.

Drugi slijed je tuna sashimi sa coulisom od cikle, kremom od crnog češnjaka i prahom crnih maslina. Vino je The Blonde One 2019 Malvoise od Memento Moris vinarije.

Treći slijed je bila kraf istarska tjestenina s boškarinom, maslacom od dimljene paprike i maslinovim uljem. Vino merlot je osigurala vinarija Memento Moris.

Četvrti slijed je suos vide govedina s demiglaceom od terana, celerom i tartufom. Gosti su u jelu uživali u Carnera refošku od vinarije Diković.

Za desert je bila crna i bijela čokolada, narancin, bijeli shake i domaći sladoled od naranče. Digestiv je bila rakija od Damijanića.

Catering po vašoj mjeri

Catering je naša ljubav još od 2016. godine, kada smo ugostiteljski biznis proširili i na usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaVIP narudžbi, slatkih stolova

Od tada smo surađivali preko 100 klijenata, od korporacija, delegacija, institucija, tvrtki, medija, organizacija, udruga…Radili smo catering za vjenčanja, rođendane, godišnjice, djevojačke večere…

Prošli smo cijelu Hrvatsku, pa smo catering radili u Rijeci, Puli, Zagrebu, Opatiji, Zagrebu, Crikvenici, Dubrovniku…

Naš tim trenutno ima 9 osoba: glavnog chefa, kuhara, servira i konobara, a isti je u mogućnosti organizirati meni po vašim željama (istarski, mediteranski, kontinentalni i dr.).

Također, u ponudi imamo meni koji uključuje specifične prehrambene potrebe poput vegana, plant-based, gluten-free, vegetarijanaca, lactose-free, halal i košera

Uvijek nam je čast spremati hranu za predsjednika države, a posebno nas je obradovalo spremanje jela za Papu i Vatikan. Najčešće organiziramo cateringe i menije za svadbe, proslave te različite vrste evenata (glazbeni, sportski).

Više informacija o našem cateringu potražite na linku ➡️ https://bit.ly/3anA9N0

Usluge

U nastavku pogledajte i ostale usluge KRC Amfiteatra:

Catering ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/catering/ – Zakuska s menijem po želji (mesni, riblji, vegan, vegetarijanski, halal, koser) neovisno o vrsti eventa (sportski ili glazbeni event, proslava, domjenak, vjenčanje, rođendan) za max. 200 osoba.

Slatki stol ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/slatki-stol/ – Za sweet table u ponudi imamo torte, kolače, keksiće, cake popse, tiramisu, kreme u čaši, praline, macaroonse i još mnogo toga.

Privatne večere ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/privatne-vecere/ – Večere koje se većinom organiziraju u vilama, kućama za odmor ili jahtama obično u sklopu proslava (godišnjice, rođendani, slavlja i sl.). Meni je po želji naručitelja, a organiziramo ih u rasponu od 5 do 50 osoba.

Rent a chef ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/rent-a-chef/ – Najam vrhunskog kuhara u kući za odmor na 1 do 15 dana za pripremu hrane, što može uključivati 1 ili sve obroke (doručak, ručak, večera).

Vip narudžbe ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/kontakt/ – Narudžba hrane s posebnim zahtjevima u vidu posebnog menija, roka isporuke, namirnica… Dostupna su fine dining i street food jela (burgeri, tortilje), a obično se naručuju za privatne avione, jahte, vile…

Konzalting u ugostiteljstvu ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/konzalting-u-ugostiteljstvu/ – Nudimo kompletnu konzalting uslugu za sve vrste koncepata (fine i casual dining, street food, vegan, bistro, hotelski restoran i dr.)

Gastro teambuilding ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/teambuilding-za-tvrtke/ – Gastro verzija teambuildinga je hit na tržištu, a u našoj ponudi imamo cooking battle, gastro ture, pub quiz, gastro standup i privatne večere/partyije.

Vjenčanja ➡️ https://krc-amfiteatar.hr/vjencanje-u-istri/ – Svadbene večere ili zakuska za uzvanike za vjenčanja po cijeloj Hrvatskoj.

KRC Amfiteatar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaprivatnih večerarent a chefaorganizacije gastro teambuildingaproslavavjenčanjagastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 2.000 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića, Moto Mochizukija, Klaudia Jurčića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)