Biti vegan je IN: naučite tajne zdrave prehrane u zanimljivoj radionici

Kada razmišljate o veganskoj ili vegetarijanskoj prehrani i želite postepeno usvojiti takav režim prehrane potrebno je mnoštvo istraživanja i pripreme. Jedna od prepreka je da ne možete pronaći adekvatnu zamjenu za dosadašnje namirnice s kojima ste se hranili.

Radionica daje uvid u svijet veganstva, a polaznici će naučiti sve o namirnicama, pripremi jela, tehnikama kuhanja i savladavanju recepata za svakodnevnu prehranu.

Program

Program edukacije traje 4 sata i obuhvaća: osnove nutricionizma, obradu namirnica biljnog podrijetla, planiranje nabave, pripremu jela i recepata te praktične savjete vege kuhanja.

Svi oni koji uspješno završe jednodnevnu radionicu Vege kuhinja imat će priliku sudjelovati i u II. stupnju tj. veganskoj školi kuhanja u kojoj će nadograditi stečena znanja i specijalizirati se za određena područja.

Što je sve uključeno

Polaznici dobivaju predavanja, praktičnu edukaciju i korak po korak sudjelovanje u pripremi jela (eng. learning by doing). Alati, pribor i modernu kuhinju za tečaj osigurava KRCa, kao i sve namirnice potrebne za provođenje škole kuhanja.

Svaki polaznik dobiva certifikat KRC Amfiteatar o završenoj edukaciji. 

Za koga je radionica namijenjena

Namijenjena je za sve postojeće i vegane/vegetarijance koji to žele postati. Također, mogu sudjelovati i osobe koje samo žele naučiti nešto više o toj vrsti kuhanja.

Radionica je prikladna i za vlasnike restorana i ostalih ugostiteljskih objekata koji u ponudu žele uvrstiti vegansku i/ili vegetarijansku prehranu.

Cijena tečaja

Cijena radionice iznosi 300 kn, a prijave su otvorene do 8. prosinca (ili do popunjavanja mjesta). Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta preporuka je da se prijavite što ranije.

*ukoliko žele uključiti i noćenje u Hotelu Amfiteatarucijena paketa po osobi: tečaj + 1 noćenje = 650 kn

Svi polaznici koji prvi put sudjeluju u edukacijama automatski postaju članovi KRC kluba što im omogućuje popust na iduće radionice i proizvode Kulinarskog Razvojnog Centra.

Način prijave

Radionica Vege kuhinje održat će se od 10. prosinca u Kulinarskom Razvojnom Centru (Amfiteatarska 6, Pula) od 17-21h.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na linku.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde. Shodno, tome polaznici NE trebaju imati COVID potvrde.

Više informacija

Za više informacija javite se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili na 091 576 23 62. Sve novosti o radionicama i eventima KRC Amfiteatar pratite na Facebook Instagram stranici centra.

O predavaču

Iva Zembo voditelj je veganske kuhinje u restoranu Amfiteatar. Specijalist je za nutricionizam, a točka preokreta bila joj je prestižna edukacija iz tog područja u Haagu u Nizozemskoj.

Nakon nje odlučuje postati vegan i promicati zdravi način života kojem je posvetila skoro 10 godina života. Veseli je svakodnevno istraživanje novih namirnica i priprema novih recepata.

Kulinarski Razvojni Centar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 1.500 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)