Za kralj ljetne sezone priuštite si vikend tečaj kuhanja u prelijepoj Istri

Kuhanje, zabava, Istra… Zvuči kao nezaboravna kombinacija za kraj ljeta, zar ne? Nakon zadnje uspješne vikend edukacije i velikog interesa polaznika iz cijele Hrvatske za kraj ljeta dolazi zadnja ovogodišnja edukacija.

Kombinacija kuhanja i zabave

Zembina škola kuhanja prilika je da na jednom mjestu amateri savladaju sve tajne kuhanja, od A do Ž. Znanje će polaznicima prenijeti eminentni kuhari i gosti iz gastro svijeta.

Glavni koncept akademije može se sažeti u 3 riječi: kuhanje, zabava i razmjena iskustava. Naglasak je na praktičnosti, pa polaznici nisu promatrači, već aktivni sudionici te uče kroz pripremu jela.

Dakle, polaznici su aktivni i u pripremi i degustaciji jela. Tečaj je prilagođen svim zaljubljenicima u kuhanje neovisno o predznanju.

Program

Nova Zembina škola kuhanja na rasporedu je 29.-31. listopada, a odvija se u Kulinarskom Razvojnom Centru (Amfiteatarska 6, Pula). Traje 3 dana, i odvija se u petak (18-20h), subotu (11-18h) i nedjelju (11-14h).

Edukacija obuhvaća organizaciju kuhinje, nabavu namirnica i nutricionizma, osnove tehnike (rezanje, obrada…), kruh, voće i povrće, temeljci i juhe, meso i riba, slastice, vino i maslinovo ulje, čokolada. Više o programu možete pronaći ovdje.

Svi oni koji uspješno završe program Zembine škole kuhanja – osnovni tečaj, ukoliko žele imati priliku sudjelovati i u II. stupnju tj. naprednom tečaju u trajanju od 2 tjedna.

Cijena tečaja

Cijena škole kuhanja iznosi 850 kn (ukoliko se dvije osobe prijave zajedno, cijena je 750 kn po osobi), za rane prijave do 17. listopada (ili do popunjavanja mjesta).

*ukoliko žele uključiti i noćenje u Hotelu Amfiteatarucijena paketa po osobi: tečaj + 2 noćenja = 1.600 kn

Svi polaznici koji prvi put sudjeluju u edukacijama automatski postaju članovi KRC kluba što im omogućuje popust na iduće radionice i proizvode Kulinarskog Razvojnog Centra.

Način prijave

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na linku.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde. Shodno, tome polaznici ne trebaju imati COVID potvrde.

Dojmovi sudionika

“Jako sam zadovoljna sa svime što sam čula i i preporučila bi je i drugim. Zembo nam je sve lijepo objasnio, odgovorio na sva pitanja i dao puno savjeta. Nadam se da će biti slijedeća razina i svakako ću sudjelovati u njoj”.Ana Vitasović

Zadovoljna sam organizacijom sva tri dana sudjelovanja te domaćinima, Denizom i Ivom Zembom. Edukaciju bi preporučila drugima, jer sam i sama stekla jedno novo iskustvo i naučila nove stvari o kuhanju. Voljela bi sudjelovati i u nastavku, tj. sljedećoj razini edukacije.” – Danijela Koroman

Više informacija

Za više informacija javite se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili na 091 576 23 62. Sve novosti o radionicama i eventima KRC Amfiteatar pratite na Facebook Instagram stranici centra.

O predavaču

Deniz Zembo slovi za jednog od naših najmaštovitijih kuhara, što je u više navrata potvrdio i ugledni gastro-vodič Gault Millau. Potvrđuju to i gastro kritičari i ljudi iz struke pa ga Larisa Radin zbog umjetnosti na tanjuru naziva “Pollockom kuharstva”.

Kuhao je za razne visoke delegacije: Ivu Josipovića, Stipu Mesića, Zorana Milanovića, a može se pohvaliti i odličnim trećim mjestom na “Lo mejor de la gastronomia”, jednom od najvećih gastronomskih sajmova u Alicanteu. Nedavno mu je udijeljena čast da kuha večeru za papu i Vatikan

Iako su njegova jela priča za sebe, osim profesionalaca, podjednako je dobar i u obučavanju početnika i studenata. Potonjima prenosi i znanje na Fakultetu za menadžment i ugostiteljstvo u Opatiji.

Kulinarski Razvojni Centar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 1.500 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)