Radionice kuhanja za najmlađe

Darujte djeci nezaboravne vikend radionice na kojima će se osjećati kao pravi mali masterchefovi. U društvu svojih vršnjaka učiti će o namirnicama, važnosti raznolike i zdrave prehrane te samostalno pripremati svoja jela.

Osim toga steći će puno novih poznanstava, provesti vrijeme kvalitetno u ugodnom društvu i atmosferi uz puno smijeha i dobre zabave.​

Program

Junior chef program obuhvaća 3 radionice koje će se održati 13.11., 20.11. i 04.12.2021. Možete birati između jutarnjeg (11-14) i poslijepodnevnog (16.30-19.30) termina. Tema radionice svakoga je puta drugačija, stoga djecu slobodno možete prijaviti na termin koji vam najbolje odgovara, ili na sve njih.

Svaka radionica traje 3 sata i obuhvaća: izradu slanog jela (domaća pizza, pašta, kruh, mini burgeri…), izradu slastice (voćni deserti, keksići, muffini…) uz učenje o svakoj namirnici s naglaskom na važnost raznolike i zdrave prehrane.

Što je sve uključeno

Polaznici dobivaju praktičnu edukaciju i korak po korak sudjelovanje u pripremi jela (eng. learning by doing), druženje i zabavu. Alate, pribor i modernu kuhinju za tečaj osigurava KRC, kao i sve namirnice potrebne za provođenje radionice. Također, djeci je tijekom cijele radionice osigurano piće te će se na kraju počastiti svojim kulinarskim uradcima.

Svaki polaznik dobiva certifikat KRC Amfiteatar o uspješnom sudjelovanju na radionici. 

Za koga je radionica namijenjena

Namijenjena je za svu djecu uzrasta 7 – 13 godina koja vole provesti vrijeme u kuhinji i željna su novih znanja. Predznanje nije potrebno za uspješno sudjelovanje u radionici.

Cijena radionica

Cijena pojedinačne radionice iznosi 300 kn (250 kn za prijavu dvoje ili više djece), a ukoliko odaberete sve tri radionice cijena je 750 kn.

Svi polaznici koji prvi put sudjeluju u edukacijama automatski postaju članovi KRC kluba što im omogućuje popust na iduće radionice i proizvode Kulinarskog Razvojnog Centra.

Način prijave

Prva Junior chef radionica na rasporedu je 13. studenog u Kulinarskom Razvojnom Centru (Amfiteatarska 6, Pula) od 11-14h ili od 16.30-19.30h.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na linku. Prijave su otvorene do 12. studenog, odnosno do popunjenja mjesta.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde.

Više informacija

Za više informacija javite se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili na 091 576 23 62. Sve novosti o radionicama i eventima KRC Amfiteatar pratite na Facebook Instagram stranici centra.

Kulinarski Razvojni Centar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 1.500 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)