Radionice kuhanja za male gurmane: kreće novi ciklus edukacija za djecu

Radionice kuhanja za djecu pobudile su velik interes! Nakon tri uspješna ciklusa u kratkom razdoblju, stižu već i nova izdanja dječje gastro avanture koja okupljaju najmlađe iz svih dijelova Istre.

Darujte djeci nezaboravne vikend radionice na kojima će se osjećati kao pravi mali masterchefovi. U društvu svojih vršnjaka učiti će o namirnicama, važnosti raznolike i zdrave prehrane te samostalno pripremati svoja jela. Osim toga steći će puno novih poznanstava, provesti vrijeme kvalitetno u ugodnom društvu i atmosferi uz puno smijeha i dobre zabave.​

Program

Škola kuhanja obuhvaća 2 ciklusa, od kojih svaki ima po 3 radionice (ukupno 6 radionica). Djeca mogu sudjelovati u samo 1 ili svih 6 radionica, ovisno o preferencijama i obvezama koje imaju. Na svakoj pojedinoj radionici spremaju se različita jela.

Svaka radionica obuhvaća: izradu slanog jela (npr. pljukanci, domaća pizza, musaka, pileći rižoto, njoki s gulašom, tjestenina bolognese…), izradu slastice (npr. fritule, pita od jabuka, choco cheesecake, kolačići, palačinke) uz učenje o svakoj namirnici s naglaskom na važnost raznolike i zdrave prehrane.

Termini radionica

Škola kuhanja odviti će se u dva ciklusa od po tri radionice za svaki. Djeca mogu sudjelovati na samo 1 ili svih 6 radionica, ovisno o njihovim preferencijama i obvezama. Termini su:

– I. ciklus, 1.-3. radionica – (12.,19.,26. ožujka) – subotnji termini od 10:30-13h

– II. ciklus, 4.-6. radionica – (30. travanj, 7., 14. svibanj) – subotnji termini od 10:30-13h

Tema radionice svakoga je puta drugačija, stoga djecu slobodno možete prijaviti na termin koji vam najbolje odgovara, ili na sve njih.

Cijena radionica

U nastavku se nalaze cijene pojedinačnih radionica i ciklusa:

– 1 radionica – 250,00kn

– 3 radionice (I. ciklus) – 650,00kn

– 6 radionica (I. i II. ciklus) – 1.200,00kn

Što je sve uključeno

Polaznici dobivaju praktičnu edukaciju i korak po korak sudjelovanje u pripremi jela (eng. learning by doing), druženje i zabavu. Alate, pribor i modernu kuhinju za tečaj osigurava KRC, kao i sve namirnice potrebne za provođenje radionice. Također, djeci je tijekom cijele radionice osigurano piće te će se na kraju počastiti svojim kulinarskim uradcima.

Svaki polaznik dobiva certifikat KRC Amfiteatar o uspješnom sudjelovanju na radionici. 

Za koga je radionica namijenjena

Namijenjena je za svu djecu uzrasta 7 – 15 godina koja vole provesti vrijeme u kuhinji i željna su novih znanja. Predznanje nije potrebno za uspješno sudjelovanje u radionici.

Način prijave

Prva Junior chef radionica na rasporedu je 12. ožujka u Kulinarskom Razvojnom Centru (Amfiteatarska 6, Pula) od 10:30-13:00h.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na linku. Prijave su otvorene do 10. ožujka, odnosno do popunjenja mjesta.

Broj sudionika je ograničen kako bi se svakom polazniku posvetilo dovoljno pažnje te osiguralo distancu i zdravstvene standarde.

Više informacija

Za više informacija javite se na mail: info@krc-amfiteatar.hr ili na 091 576 23 62. Sve novosti o radionicama i eventima KRC Amfiteatar pratite na Facebook Instagram stranici centra.

Kulinarski Razvojni Centar

Kulinarski Razvojni Centar predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta,  maslinarstva, craft pivarstva, čokolade.

S brojnim održanim i najavljenim aktivnostima, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar vjerovatno je najaktivnija gastro platforma u Hrvatskoj i šire. U prvom planu su kulinarski tečajevi, ali danas ova platforma nudi i usluge cateringaorganizacije teambuildingaproslava (vjenčanja, djevojačkih, momačkih, krštenja..), gastro turakonzaltinga u ugostiteljstvu i dr.

U dosadašnjim eventima platforme poput tečajeva kuhanja, festivalima, gastro večerama i sl. sudjelovalo je preko 2.000 sudionika i 20 predavača poput Mate Jankovića, Ivice Matoševića, Tedija Chiavalona, Marija Mandarića…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)