Spoj kulinarskih trendova i domaćih namirnica

Jela inspirirana tradicionalnim istarskim namirnicama i dnevno svježim sastojcima, jedna je od karakteristika restorana Amfiteatar. Osim klasičnih receptura, ovdje se mogu okusiti i razne druge kreativne kombinacije, u skladu s najnovijim kulinarskim trendovima.

Restoran Amfiteatar

Restoran Amfiteatar nudi specijalitete poput mesa boškarina, tune, pljukanaca kombiniraju se s na prvu nespojivim prilozima poput karamele! Upravo je ovim specijalitetom restoran osvojio međunarodna kulinarska priznanja.

Ništa čudno s obzirom da je glavni chef ovog restorana kreativni Deniz Zembo, poznat i kao jedan od naših najmaštovitijih kuhara. Nakon deset godina skupljanja kulinarskih umijeća u inozemstvu, Deniz Zembo se vratio u Hrvatsku, o osim ovog sada već popularnog restorana u srcu Pule, otvorio je i kulinarsku radionicu!

Dođite u KRC Amfiteatar

Za sve one željne novih kulinarskih znanja i vještina, Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar je pravo mjesto. Pridružite se brojnim kulinarskim entuzijastima i naučite sve tajne kuhanja uz jednog od najboljih kuhara u Hrvatskoj!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)