Raznolikost boja na tanjuru

U restoranu Amfiteatar, gdje se miješaju brojne arome ukusnih specijaliteta i mirodija Jadrana, pronaći ćete šaroliku paletu domaćih specijaliteta. Pored domaće kuhinje, vješte ruke Deniza Zembe pripremit će Vam rapsodiju okusa i mirisa u originalnim recepturama različitih jela.

Šarolikost okusa i jela

Počevši od domaćih specijaliteta poput ribljeg ili mesnog menija, ukusnog carpaccija od sabljarke, fileta bakalara s povrćem ili pak junećih obraza u vakumu, u restoranu Amfiteatar možete probati i brojne druge zanimljive kreacije.

Među njima su nezaobilazni deserti poput cheescakea ili čokoladne torte. Također, tu je i veganski meni koji uključuje carpaccio od tikvice i pljukance s povrćem. Raznolikost boja ovih vrhunskih specijaliteta učinit će svaki obrok u restoranu Amfiteatar nezamjenjivim.

Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar

U iskusnim rukama chefa Deniza Zembe, čijoj mašti nema kraja, svako jelo nosi sa sobom neku priču. U Kulinarskom Razvojnom Centru Amfiteatar također možete sudjelovati u jednodnevnim i višednevnim tečajevima namijenjenim za amatere i profesionalce.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)