Okusi i arome Jadrana u Zembinoj kuhinji i Kulinarskoj radionici

Jedinstveni riblji specijaliteti, mesne poslastice i zanimljivi deserti samo su neka od iznenađenja koje Deniz Zembo, ovaj kulinarski virtuoz priprema u Kulinarskom Razvojnom Centru “Amfiteatar”.

Svježe namirnice i sezonski okusi

Domaće svježe namirnice, sezonski okusi i mirisi Jadrana i Istre jedinstveni su pečat Zembine kuhinje. Osim restorana Amfiteatar, Deniz Zembo također prenosi svoja znanja i vještine stečene dugogodišnjim inozemnim iskustvo u jedinstvenoj kulinarskoj radionici.

Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar

Radionice kuhanja održavaju se u Kulinarskom Razvojnom Centru Amfiteatar u Puli. Radionice su namijenjene svim ljubiteljima kuhanja, entuzijastima i profesionalcima.

Pod stručnim vodstvom iskusnog Deniza Zembe, na sedmodnevnoj radionici polaznici će naučiti osnove kulinarskih vještina, sve od izrade kruha i tjestenina pa do složenijih mesnih jela. Iskušajte svoja kulinarska umijeća u ovoj jedinstvenoj radionici i uz jednog od najmaštovitijih kuhara u Hrvatskoj!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)