Jedinstveni riblji specijaliteti, mesne poslastice i zanimljivi deserti samo su neka od iznenađenja koje Deniz Zembo, ovaj kulinarski virtuoz priprema u Kulinarskom Razvojnom Centru “Amfiteatar”.
Svježe namirnice i sezonski okusi
Domaće svježe namirnice, sezonski okusi i mirisi Jadrana i Istre jedinstveni su pečat Zembine kuhinje. Osim restorana Amfiteatar, Deniz Zembo također prenosi svoja znanja i vještine stečene dugogodišnjim inozemnim iskustvo u jedinstvenoj kulinarskoj radionici.
Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar
Radionice kuhanja održavaju se u Kulinarskom Razvojnom Centru Amfiteatar u Puli. Radionice su namijenjene svim ljubiteljima kuhanja, entuzijastima i profesionalcima.
Pod stručnim vodstvom iskusnog Deniza Zembe, na sedmodnevnoj radionici polaznici će naučiti osnove kulinarskih vještina, sve od izrade kruha i tjestenina pa do složenijih mesnih jela. Iskušajte svoja kulinarska umijeća u ovoj jedinstvenoj radionici i uz jednog od najmaštovitijih kuhara u Hrvatskoj!