Kulinarske radionice – mjesta učenja za sve osobe željne novih znanja

U kulinarskim radionicama Amfiteatra, namijenjenim svima željnih usvajanja novih kulinarskih vještina, naučit ćete sve tajne i trikove kreativne kuhinje.

Od A do Ž za amatere i profesionalce

Projekt je osmišljen za entuzijaste i profesionalce, a pokrenuo ga je chef Deniz Zembo, koji slovi kao jedan od naših najmaštovitijih kuhara. Jedinstvenog je značaja ne samo za kulinarski svijet i zajednicu pošto okuplja najbolje iz gastro svijeta.

Radionice i tečajevi

U ponudi centra postoji više tečajeva i radionica: specijalist kreativne kuhinje, jednodnevni tečajevi, hrana i zdravlje, akademije za početnike i dr. Kulinarske radionice namijene su za sve one koji žele naučiti kuhati “iz nule”, koji žele usavršiti postojeća kulinarska znanja te one koji raditi u ovoj branši.

Specijalist kreativne kuhinje

Na sedmodnevnoj radionici se osim osnova iz kulinarske teorije, uče i osnovna znanja iz kako jednostavnih tako i složenih jela. Osim klasičnih receptura izrade kruha i tjestenina, polaznici će dobiti kvalitetnu podlogu iz jela poput onih mesnih, ribljih, te deserata. Posljednji dan rezerviran je za osmišljavanje vlastitog jela uz stručno vodstvo.

Kulinarske radionice daju vam priliku da okušate svoje kulinarske vještine i uronite u gastronomski svijet kreativnih jela. Naučite nešto novo u Kulinarskom Amfiteatru, jedinstvenoj kulinarskoj platformi na našim prostorima!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)