Cooking battle

Iznenadite prijatelje, kolege s posla ili bolje polovice i provedite nezaboravan trenutak u kombinaciji kuhanja i zabave.

Iako se druženje odvija kroz kuhanje, na cooking battle-u čest je slučaj da se odlično zabave i potpuni amateri u kuhanju. Na kraju je ipak naglasak na druženju i degustaciji dobre hrane.

Kuhanje

Natjecatelji se dijele u parove i dobivaju izazov spremanja 1 ili više jela. U tome im cijelo vrijeme pomaže iskusni chef koji ih uči, usmjerava i osigurava da je konačni proizvod za prste polizati 🙂

Zabava

Da li ima bolje zabave od toga da ste okruženi ljudima koje volite uz vrhunsku hranu i piće? U takvoj atmosferi sati postaju minute, a osjećaj na kraju kaže da želite takvo iskustvo što prije ponoviti.

Natjecanje

Bitno je učestvovati? Živa istina, ali stvari se nekad zakuhaju na cooking battle-u. Na kraju ipak nema poraženih ni pobjednika pošto svi timovi uživaju u onom što su skuhali.

Trajanje i cijena

Cooking battle-ovi organiziraju se tokom cijele godine u Kulinarskom Razvojnom Centru u Puli.

Traju u rasponu od 2-5h, a maximalan broj sudionika je 12.

Cijena iznosi o trajanju i zahtjevima, a početna iznosi 300,00kn po osobi. 

Kontakt

Za sve informacije slobodno nam se javite. Možete nas kontaktirati putem emaila info@krc-amfiteatar.hr, Facebook ili Instagram stranice KRC Amfiteatra, kontakt forme ili našeg chata na web stranici.

 

Galerija

Doza inspiracije u kuhanju

Prvi dobivajte informacije o eventima, ostvarite popuste na radionice i tečajeve, preuzmite besplatne kuharice…